LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Amanda Schulmans oväntade önskning: "Jag vill ha dickpics!"

19 feb, 2017 
Linnéa Geijer
Systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman har tillsammans Fredagspodden. I veckans avsnitt blev det minst sagt intimt.
Annons

I veckans avsnitt av “Fredagspodden med Hannah och Amanda” pratar systrarna om hur trötta de har blivit på sina egna vardagsrutiner.

– Livet kom och ta mig! Jag vill att något ska hända, utbrister Hannah Widell, 41, och Amanda Schulman, 36, erkänner att hon känner detsamma.

– Jag vill skratta, jag vill gråta… börjar Hannah då Amanda plötsligt inflikar:

– Jag vill ha en dickpic!

– Men Amanda, säg inte det högt, skrattar Hannah.

Hon är nämligen orolig över att fel person ska höra det och ta det som en invit.

– Men jag har kommit på att varken du eller jag är sexobjekt. Det är inga som ger sig på oss, säger Amanda.

– Det är faktisk sant, vi är som kusinerna från landet som ingen bryr sig om, skrattar Hannah.

Hannah Widell och Amanda Schulman diskuterar dickpics i sin podd.
Hannah Widell och Amanda Schulman diskuterar dickpics i sin podd.

Amanda berättar hur personer på kontoret titt som tätt får komplimanger och ibland till och med dickpick från män de träffat, efter exempelvis ett möte. Hannah och hon själv har varit förskonade.

Annons

– Det är klart att är det sexuella trakasserier så är det jätteobehagligt, men sen finns det ju någon form av zon i det här som är någon form av flirtzon, förklarar Hannah.

– Man kan ju tycka olika, men jag tror att skulle jag bli sexuellt trakasserad idag skulle jag bli skitglad, skrattar Amanda.

Hannah frågar sin syster hur hon skulle reagera om hon plockade upp telefonen just i den stunden och möttes av ett sms innehållande en dickpic.

– Gud vad vi skulle titta på den! Vi skulle titta, titta, titta och titta. Jag skulle skicka den till dig så du också fick ha den. Du, jag skulle antagligen ha den som bakgrundsbild på mobilen.

Amanda Schulman Ellegalan 2017, Vinterträdgården Grand Hotel. 2017-01-13 (c) Karin Törnblom / IBL Bildbyrå Elle-galan vmmel
Amanda är gravid med sitt och maken Alexander Schulmans tredje barn.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons