LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Amanda och Dennis fann varandra i Robinson – bekräftar kärlekslyckan

28 maj, 2024 
I Robinson 2023 lärde vi känna Dennis Johansson och Amanda Högvik.
Nu, närmare ett år efter programmet sänts, bekräftar Dennis för Hänt att de två är ett par!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför är Robinson-Olivia Lindegren en värdig vinnareBrand logo
Därför är Robinson-Olivia Lindegren en värdig vinnare

Under höstsäsongen av Robinson 2023 var det deltagaren Oskar Hammarstedt som kammade hem den stora vinsten, och under säsongens gång lärde vi känna en hel del färgstarka personligheter.

Två deltagare som till en början kom varandra väldigt nära men som därefter gled isär var Amanda Eliasson och Dennis Johansson. Till Hänt har Amanda tidigare berättat om deras relation:

– Det är inget fel på den relationen på så sätt. Vi lever helt olika liv. Vi kan ju snacka men det är inte direkt så att han är min bästa vän. Men vi har go kontakt.

Annons

Efter inspelningarna verkade de två inte ha någon närmare koppling till varandra. Men det däremot finns en annan Amanda som Dennis umgåtts en hel del med sedan dess, nämligen deltagaren Amanda Högvik.

Amanda Eliasson, Dennis Johansson, Amanda Högvik.
Amanda Eliasson, Dennis Johansson, Amanda Högvik.TV4

Robinson-Dennis bekräftar relationen med Amanda

Även fast vi under programmets gång inte fick se någon relation blomstra, kan Dennis nu bekräfta för Hänt att de två funnit varandra i efter hand.

Stämmer det att du och Amanda Högvik är ett par?

– Stämmer väldigt bra, vi började dejta för något år sedan i Sverige. Sen utvecklades det inte till så mycket mer för jag flyttade till Barcelona, förklarar Dennis och fortsätter:

Annons

– Men kort efter åkte Amanda iväg med sin van och svängde förbi Barcelona ett par gånger, då väcktes känslorna till liv och runt nyår var första gånger vi berättade för varandra hur vi kände.

Efter det dröjde det inte länge förrän Dennis och Amanda valde att göra det officiellt.

– I februari fyllde Amanda år och då hade vi en otroligt mysigt stund tillsammans och där beslöt vi oss för att bli ett par. Nu sedan några veckor tillbaka bor vi ihop i Barcelona

FOTO:

Annons