Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Alversjös chock efter Triss-tabbe – nära missa 2 miljoner

06 sep, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Hans Johansson vann 2,5 miljoner på Triss i Nyhetsmorgon
Hans från Mörarp var en millimeter från att missa 2 miljoner kronor i torsdagens Triss-skrap i Nyhetsmorgon.
Annons

Snacka om förvirring och glädjefnatt i Nyhetsmorgons direktsändning när Hans Johansson från Mörarp skrapade fram storvinsten i Triss.

Han var liksom programledarna Jenny Alversjö och Steffo Törnquist helt ovetandes om vad som komma skulle när han valde sin lott, men hade en plan för vad pengarna skulle gå till.

– Jag tänkte köpa en veteranbil. En Chevrolet Impala -59, avslöjar Hans.

– Åh, men de långa skenorna, cool, då hoppas vi, säger Steffo Törnquist.

Hans avslöjar att drömbilen beräknas kosta 300 000 kronor, men han hoppas dessutom på att få en extra slant så att han ska kunna åka med norska Hurtigruten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter två skrapade rader stod det klart att Hans Johansson åtminstone lyckats undvika minsta beloppet som är 100 000 kronor och att han minst skulle få med sig 250 000 kronor hem. Men det blev det tiodubbla. För när Hans skrapade den sista rutan på sin Triss-lott stod det klart att han blivit miljonär – 2,5 miljoner kronor rikare än när han gick in i TV4-studion.

Annons

Dock var han cirka en millimeter från att förlora två av miljonerna, för när han skrapat sista rutan visades 500 000 kronor och programledaren Steffo Törnquist kunde inte hålla sig utan utbrast:

– Det är en halv miljon för tusan!

Hans log stort och skrapade ändå vidare, och det var då den första tvåan i beloppet visades vilket onekligen skapade glädjekaos i studion.

– Nej! Det är 2,5 miljon! Hans! Va? Men! Det räcker ju till många bilar, och många turer på Hurtigruten, skrek Jenny Alversjö glatt samtidigt som Steffo reste sig från sin stol och gick fram för att göra en high five med Hans.

Studions nyblivna miljonär verkade dock vara den som var minst chockad och överraskad över resultatet. Hans avslöjar att han hela tiden haft tankarna på just den summan och kunde konstatera:

– Och den gick in.

– Det här är en magiker, säger Steffo och verkar onekligen både tagen och imponerad över Hans bedrift.

Stort grattis Hans önskar vi på Hänt!

FOTO: TV4

Annons