ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte-Lars, 82, glädjebesked efter gravidkampen med Fiona, 41

15 aug, 2023 
Moa Risberg
Elin Jonasson
Lars och Fiona.
Lars och Fiona var med i programmet Älskar, älskar inte.
I programmet berättade paret att de ville försöka skaffa barn ihop, trots åldersskillnaden på 40 år.
Nu berättar Lars de glädjande beskedet i gravidkampen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”Brand logo
Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”

Programmet Älskar, älskar inte som sändes på Discovery+ blev en ordentlig succé i tv-rutan i vårt avlånga land.

I programmet kunde vi följa svenskarna som hittat kärleken i någon utomlands och fick ta del av den inte alltid så lätta vägen för att få vara tillsammans.

Under Älskar, älskar inte har vi bland annat kunnat följa kärleksresan mellan paret Lars, 82, från Karlshamn och Fiona, 41 från Uganda.

Paret fann varandra via internet och började då chatta, vilket i sin tur ledde till att de snabbt föll pladask för varandra, blev kära och påbörjade sin relation på distans.

Lars och Fionas kamp för ett gemensamt barn

I säsong tre av Älskar, älskar inte fick vi ta del av parets första möte efter en lång tids distansrelation med många långa samtal mellan Sverige och Uganda.

Efter att paret spenderat tid i Uganda med Fionas familj och vänner beslutade paret sig för att flytta till Sverige, hem till Sverige och Lars boende.

Annons

Nu bor paret tillsammans i Sverige, Lars är pensionär och Fiona är fullt igång med att plugga SFI samtidigt som de är full gång med att försöka utöka familjen.

Det var inte bara den 40-åriga ålderskillnaden mellan paret som fick tittarna att höja på ögonbrynen. I programmet berättade även paret att de planerade att försöka skaffa gemensamma barn så fort som möjligt.

Nya glädjen för Lars och Fiona i gravidkampen

Både Lars och Fiona har sedan tidigare egna barn som nu blivit äldre och klarar sig själva. Men drömmen om ett gemensamt barn lever fortfarande vidare.

Till var inte beslutet helt uppskattat av Lars familj, då de till en början tyckte att han var lite för gammal för att bli pappa igen, men nu har barnen ändrat åsikt.

– Ja de har väll accepterat det nu, det har vi inte pratat om sedan början, de var ju framförallt min dotter Linda som var lite emot det, säger Lars.

Nu har paret försökt att skaffa barn en längre tid, tyvärr utan någon framgång. Lars har även vidtagit åtgärder och gått och testat om det fortfarande är möjligt för honom att bli pappa igen i sin ålder på 82 år.

Nyss fick han tillbaka testresultatet kring fertiliteten. I ett meddelande till Hänt skriver han och berättar om provresultatet och glädjen i gravidkampen.

”Fick svar från läkaren i dag, alla prover var normala, så det skall jag nog tolka som min ålder har en viss orsak här, men vi ger inte upp, det är bara att köra på.” skriver Lars i ett privat meddelande till Hänt.

FOTO: Youtube

Annons