LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte-Tony bekräftar – fått resultatet på faderskapstestet

29 jun, 2023 
Frida Eklöf
Cristy, Melissa och Tony
I tre säsonger har vi fått följa Tony och Cristy samt deras dotter Melissa i Älskar, älskar inte.
Nu bekräftar Tony att de fått svaret på faderskapstestet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tony om hur åldersskillnaden till kärleken Christy har påverkat deras relationBrand logo
Tony om hur åldersskillnaden till kärleken Christy har påverkat deras relation

Succéprogrammet Älskar, älskar inte hade premiär våren 2021 på Discovery+. I tre säsonger, med en fjärde på gång, har tittarna fått följa flera svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land.

Ett av paren som tittarna har fått följa sedan säsong 1 är Tony Björk, 46, och flickvännen Cristy, 23. Kärleksparet har haft en minst sagt turbulent kärleksresa då de under flera års tid har haft långdistansförhållande.

Älskar, älskar inte-Tony och Cristy har fått resultatet på faderskapstestet

Paret träffades första gången när Tony var på semester i Filippinerna, som är Cristys hemland.

När Tony återvände till Sverige kom Cristy med nyheten att hon var gravid och sju månader senare föddes dottern Melissa, 3. Men det har varit många vändor med vem som är pappa till barnet, då det i serien inte har framgått om Tony hundraprocentigt är Melissas biologiska pappa.

När Hänt pratade med Cristy i mars tidigare igår kunde hon bekräfta att de har gjort ett faderskapstest men att de vid tidpunkten inte fått något svar än.

Annons

Men nu ska svaret på faderskapstestet ha kommit och det ligger tryggt i Tonys nattduksbord hemma i Skåne.

– Ja, svaret har kommit, det ligger i nattduksbordet. Det ligger där, vi har kollat på det men det stannar i familjen. Det är en grej mellan oss, säger Tony till Hänt.

Om Tony är Melissas biologiska pappa eller inte, har alltså bara familjen själva svaret på.

Älskar, älskar inte-Cristy är gravid igen – Tonys dystra bakslag

Nu har storken besökt Tony och Cristy igen, och i början av juli beräknas deras andra dotter att födas. Dock kommer inte Tony att åka ner till Filippinerna för att vara med flickvännen på förlossningen, något som tidigare varit osäkert.

– Vi har pratat och diskuterat det väldigt ingående jag och Cristy. Men det blir för tufft ekonomiskt att flyga fram och tillbaka. Det är väldigt mycket pengar det handlar om, säger Tony till Hänt och fortsätter:

– Klart jag vill vara där, det ville jag även när Melissa föddes. Jag och Cristy pratar om det mycket och klart att vi båda vill vara där, men vi har bara en inkomst, och det är jag.

FOTO: Youtube

Annons