Älskar, älskar inte-Thanawarn Chaijumroen har fått uppehållstillstånd

Thanawarn Chaijumroen

Thanawarn Chaijumroen och Mattias Sjöberg förlovade sig i Älskar, Älskar inte.
Efter inspelningarna tvingades Thanawarn resa tillbaka till sitt hemland Thailand.
Nu har hon fått uppehållstillstånd i Sverige – och lyckan är total!

Discovery+ succéprogram Älskar, älskar inte handlar om svenskar som förälskat sig i någon som är bosatt i ett annat land. I programmet bestämmer paren om de ska flytta ihop i Sverige för att börja bygga ett liv tillsammans. Programmet blev ett av årets mest populära program och vann nyligen pris som Bästa realityprogramKristallengalan.

Mattias Sjöberg och Thanawarn Chaijumroen i Älskar, älskar inte

Mattias Sjöberg, 45, och thailändskan Thanawarn Chaijumroen, 38, förlovade sig i realityprogrammet Älskar, älskar inte, men tre månader senare tvingades Thanawarn hem tillbaka till sitt hemland.

Sedan hennes resa tillbaka har paret gått och väntat på ett besked om uppehållstillstånd.

Exklusivt
ORO Ullared-Marittas nya sjukdomsbesked om systern Gunnel

Men nu är väntan över – både Thanawarn och hennes yngsta dotter har fått uppehållstillstånd i två år! Uppehållstillståndet kan sedan även förlängas.

Expressen har varit i kontakt med Mattias för att se hur den långa väntan har varit.

– Det har gått bra. Vi har ju fantastisk teknik i dag med videosamtal och så. Det har varit lugnt, men det är klart att man har velat ha tillbaka henne hela tiden.

Nya orden om stundande bröllopet

Mattias Sjöberg berättar även att det har känts ensamt stundtals.

– Det är jätteskillnad att komma hem till ett tomt hus hela tiden. Till skillnad från när hon var här, att få komma hem till en familj i princip, med värme och allting.

Planen är att bo i Bönarp i Småland och nu väntar paret bara på Thanawarn och dotterns uppehållstillståndskort, sen är det bara för dem att ta sig till Sverige.

I intervjun frågar Expressen även Mattias hur de tänker med bröllopet, med tanke på att de är förlovade sedan en tid tillbaka. Mattias svarar då att de absolut kommer att gifta sig, men att de inte har något bestämt datum då de har uppenbarligen haft mycket annat att tänka på just nu.

Hänt har sökt Mattias Sjöberg för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Tittarna rasar efter Idol-juryns ord till Sunny Taylor

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik om bröllopsbråket med maken Douglas Murray

FOTO: Discovery+

Senaste nytt