Älskar, älskar inte-Sandra om kärleken idag efter separationen

Sandra Bodmark och Isaya

Sandra Bodmark från Älskar, älskar inte avslöjade tidigare i år att hon och Isaya separerat.
Men hur går det med kärleken idag?
Nu berättar hon för Hänt.
Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejer
0:34

Efter reklamen: Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejer

(0:34)

Slå på ljud

I den första säsongen av Älskar, älskar inte fick tittaren bland andra följa barnmorskan Sandra Bodmark och kärleken, tillika massajen Isaya, från Tanzania.

I programmet fick tittarna se när Sandra åkte till Tanzania för att gifta sig med sin stora kärlek. Men förhållandet stötte på många motgångar och tillslut blev bördan för stor och de valde att gå skilda vägar.

När Hänt når henne nu, ungefär ett halvår efter uppbrottet så berättar hon att hon har mått dåligt men börjar finna ett lugn igen.

Jag har efter separationen mått dåligt.” börjar Sandra och fortsätter:

Jag har börjat hitta ett lugn i livet. Just nu fokuserar jag på barnen och jobbet. Jag hoppas jag snart ska känna mig redo att börja dejta igen och att hitta kärleken.”

Paret avböjde en andra säsong på grund av hat

Älskar, älskar inte, som har fått ett varmt mottagande av tittarna, är nu inne på sin tredje säsong.

Av förklarliga skäl är det forna paret inte med i säsongen men sanningen är den att de fick frågan om att vara med i den andra säsongen då de fortfarande var gifta under inspelningarna. Men paret valde att tacka nej på grund av allt hat de fick utstå efter sin medverkan.

– Efter allt näthat mot vår relation, och att vi kommer från olika kulturer, har blivit för stort så tackade vi nej. Det har varit mycket avundsjuka och svartsjuka från personer som har hört av sig till oss och det har varit en tuff period för oss båda, sade Sandra till Hänt då.

Isayas liv tillsammans med nya flickvännen

Hänt har även varit i kontakt med Isaya som i skrivande stund befinner sig på Bali med sin nya flickvän. I ett meddelande till Hänt önskar han Sandra allt gott i framtiden.

Det forna paret har i dag inte någon kontakt med varandra.

FOTO: Discovey+

FRÅN FÖRSTASIDAN