TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Älskar, älskar inte paret har gjort slut – lämnade landet

11 feb, 2023 
Luis och Linda i Älskar, älskar inte
Flera av paren i Älskar, älskar inte har fått lyckliga slut.
Men nu nås vi av nyheten att ett av de omtyckta paren gått skilda vägar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför syns inte Micke och Becca i Älskar, älskar inteBrand logo
Därför syns inte Micke och Becca i Älskar, älskar inte

Linda Otero, 44, från Karlstad, och Luis Angel från Peru hade haft kontakt i tre år innan de för första gången fick träffa varandra i verkliga livet i Älskar, älskar inte.

När inspelningarna var klara och kamerorna hade pockats ner kände paret att de fortfarande hade mer att utforska och de förlängde hans vistelse i Sverige med tre månader. Men i oktober var det dags för Luis att återvända till Peru och i samband med detta rann även deras relation ut i sanden.

I en ny intervju med Hänt berättar Linda att de inte längre är ett par.

– Vi har lite kontakt och så, men inte så mycket faktiskt. Han åkte ju i oktober och sedan tog vi som en paus. Jag behövde andas och landa lite i allt som varit. Och sen har det runnit ut, berättar Linda för Hänt och fortsätter:

Annons

– Han har jobbat mycket och hört av sig litegrann men det finns ingen handling direkt från hans sida. Han pratar, men det händer inget. Det är ingenting längre. Han är kvar i Peru och lever på som vanligt så hörs vi ibland lite kort men inte så mycket mer än så.

Lindas tankar kring det tidiga frieriet: ”Lite tidigt”

Redan när Luis var i Sverige och de spenderade sin tid ihop hade Linda klart för sig att hon inte ville påskynda något i deras relation. I ett av avsnitten fick tittaren se att Luis friade till henne – men i en tidigare intervju med Hänt berättade hon att det var för tidigt för en förlovning.

– Jag tyckte att det var lite tidigt. Jag har ju sagt till honom att vi inte behöver ha så bråttom, för även om vi haft en distansrelation och lärt känna varandra så är det en helt annan sak att träffas i verkligheten. Och det tar ju tid att bygga upp tillit. Så jag kände väl lite att jag försökte hejda honom och inte behövde ha så bråttom, berättar hon för Hänt.

Älskar, älskar inte
Linda och Luis
Älskar, älskar inte
Linda Otero

Luis 19-åriga son är bosatt i Sverige med exet

Luis har en 19-årig son från en tidigare relation och sanningen är den att han är bosatt i Sverige sedan några år tillbaka med sin mamma.

Annons

– Det verkar som att han tänker att han ska åka tillbaka hit. Han har väl kontakt med sin son i Stockholm. Sen vet jag inte vad han tänker eller vad hans plan är.

Luis ex och mamman till hans son träffade en svensk man och gifte om sig.

– Hans son är 19. Han kom till Sverige med sin mamma då för hon har gift om sig med en svensk man, så han har bott här ett antal år.

När Luis åkte tillbaka till Peru i oktober så fanns det planer på att han skulle komma tillbaka till Sverige efter tre månader – nu har det gått tre månader men Linda har inte hört något om det.

– Den 18:e januari hade det ju gått tre månader och då skulle han ju egentligen fått komma tillbaka till Sverige igen, men jag har inte hört någonting.

FOTO: Discovery+

Annons