Älskar, älskar inte-Isaya bryter tystnaden om skilsmässan från Sandra

Älskar, älskar inte-paret
Exklusivt

Älskar, älskar inte-paret Isaya och Sandra Bodmark har gjort slut och ligger just nu i en skilsmässa.
Nu väljer de båda att berätta om känslorna över uppbrottet för Hänt, och det visar sig dessutom att de har olika uppfattning.
0:47

Efter reklamen: Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

(0:47)

Älskar, älskar inte på Discovery+ har snabbt blivit ett älskvärt program för många. Programmet följer par som träffat varandra över hela värden och ska få kärleken att blomstra över nationsgränserna.

Ett av fjolårets par var Sandra Bodmark som gifte sig med massajen Isaya i programmet. Men nyligen nåddes vi av nyheten att de beslutat att skilja sig. Det var i en intervju med Hänt som Sandra bekräftade uppbrottet, och hon avslöjade dessutom att hon drabbats av missfall.

Exklusivt
Robinson-Hanna om Anders – hårda orden: ”Otrevlig”

Älskar, älskar inte-Sandra om uppbrottet och missfallen

För Hänt berättar Sandra nu att de väntar på att skilsmässan ska gå igenom.

– Såklart det känns jobbigt, inte riktigt så jag hade tänkt, men samtidigt får man acceptera att det är så. Såklart man är ledsen och att man är lite nere, men det är inte mycket man kan göra åt det nu och jag får bara tänka tillbaka på all tid vi har haft, säger Sandra till Hänt och fortsätter:

– Vi har ingen kontakt idag. Senast var väl för tre veckor sedan, det är lika bra att vi inte pratar för vi bara bråkar.

Sandra förklarar vidare att det var tufft att hon drabbats av flera missfall.

– Anledningen till att det blev en skilsmässa är för att han var inte den av utgav sig för att vara och han var absolut inte den personen jag trodde jag älskade. Det var också väldigt slitsamt att genomgå så många missfall.

– Det gör ont att han gått vidare så lätt medan jag känner att jag har så mycket att bearbeta, för jag älskade verkligen honom.

Intervju: Sandra berättar om när hon träffade kärleken Isaya på andra sidan jorden

Se klippet här!

Isaya om uppbrottet med ex-hustrun Sandra och missfallet

Nu bryter Isaya tystnaden om skilsmässan i en intervju med Hänt. Han håller inte med Sandra, istället har de olika uppfattningar om graviditeten och missfallet. Han menar att han har försökt att separera med att det uppstått svårigheter.

– Jag försökte att separera från henne på ett bra sätt eftersom jag inte vill leva med henne längre. Bråken mellan oss blev större och större och på slutet kan jag säga att det var för mycket för mig, säger Isaya.

Han medger att han inte är övertygad om att graviditeten var på riktigt. Sandra har skickat en ultraljudsbild med tvillingar till honom, men trots det är han skeptisk på att det är sant.

– Så jag får aldrig ett bevis på att detta verkligen är sanningen.

FOTO: Discovery+

SENASTE NYTT!