Älskar älskar inte-Erica om frisörbesöket som gick fel

ERICA, OMER, ÄLSKAR ÄLSKAR INTE
Exklusivt

Erica är en av storfavoriterna i årets säsong av Älskar älskar inte. Nu berättar hon för Hänt om en händelse som inträffade när hon var hos frisören och vilka konsekvenser det blev för håret.
0:47

Efter reklamen: Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

(0:47)

Årets säsong av Älskar älskar inte har nått sitt slut, åtminstone för dem som tittar på Discovery+ men för Kanal 5-tittarna finns det fortfarande några avsnitt kvar att se fram emot.

Det här är den andra säsongen av succé-programmet och precis som förra året väcker deltagarna starkt intresse hos tittarna. Ett par som fångat svenska folkets hjärtan är Erica och Omer. Paret hade aldrig träffats i verkligheten innan de gifte sig och tv-tittarna fick följa dem på bröllopet och även efteråt hemma i Sverige.

Den senaste tiden har det dock varit lite svajigt mellan paret. Något som Erica tidigare har berättat för Hänt. Erica fick nämligen diskbråck och tvingades uppsöka sjukhus akut och i samma veva hade Omer lämnat landet.

Raseriet i TV4:s Nyhetsmorgon – mitt i direktsändning

Omer lämnar Sverige – utan Ericas vetskap

När Omer lämnade Sverige gjorde han det utan att säga det till Erica. Men efter ett tag fick hon kontakt med honom och han berättade då att han var på väg till Portugal för att fixa ett arbetsvisum. Nu börjar Erica däremot ifrågasätta saken.

– Jag tror inte han är i Portugal, han vill ju inte skicka bilder på vart han är någonstans, sa Erica nyligen i en intervju med Hänt.

Erica berättar vidare för Hänt att det just nu är så pass svajigt för paret att hon har svårt att se en framtid ihop.

– Min tro på en framtid tillsammans just nu är svag. För många brutna löften och lögner är något jag inte vill acceptera då min tillit till slut försvinner. Och utan tillit så har vi inget, säger hon till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ericas egna ord om frisörbesöket: ”Tappade allt hår”

Att det är just Erica och Omer som blivit tittarnas favorit-par är kanske inte så konstigt med tanke på att de är så ärliga och bjuder på sig själva. I serien får vi se att Erica gärna är mån om sitt yttre och piffar gärna till sig då och då.

Nu berättar hon för Hänt om ett frisörbesök som slutade i en jobbig situation.

– I avsnitt 1 och 2 hade jag varit hos frisören och bränt sönder mitt hår. Så jag tappade allt mitt hår, det var inte jättelångt innan, det var kanske till axlarna. Men alltså helt sönderbränt var det, och sju olika färger, säger Erica till Hänt och fortsätter:

– Så mitt hår var fem centimeter långt, jag hade typ inget hår. Men vi skulle ju köra ändå, jag tänkte inte på att ha peruk eller hijab eller någonting sådant.

Anledningen till frisörbesöket var för att spara pengar, men det blev snarare tvärtom.

– Jag skulle spara lite pengar så jag gick till en tredjeårs-student från frisörskolan som praktiserade på en salong... Så billigt blev istället dyrt.. Pengar i sjön och inget hår och nu skulle jag vara med i en tv produktion och träffa mitt livs kärlek. Stressen var på topp.

Erica berättar att håret nu har börjat växa ut igen, men hon fyller i med lite extensions.

– Nu äntligen har det vuxit ut så jag har mitt egna hår. Fast jag har ju tape extensions i och lite nail hair, förklarar hon för Hänt.

ERICA, OMER, ÄLSKAR ÄLSKAR INTE
FOTO: DISCOVERY+

Martin Melin om påskupploppen: ”Inte lätt”

Se klippet här!

FOTO: PRIVAT/Erica Lindhoff

SENASTE NYTT!