ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar älskar inte–Erica kan inte längre jobba: ”Har inte råd”

22 jun, 2023 
Älskar älskar inte-Erica
Erica Lindhoff lärde vi känna i den andra säsongen av Älskar, älskar inte.
För Hänt avslöjar Erica nu jobbiga nyheter om hennes hälsa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så gör du den finaste midsommarkransen – Karl Fredrik tipsarBrand logo
Så gör du den finaste midsommarkransen – Karl Fredrik tipsar

Det var en turbulent säsong två av Älskar, älskar inte som sändes i fjol. Bland paren som medverkade lärde vi bland andra känna Erica Lindoff och Omer Farooq, i en stormig relation som efter inspelningarna gick i kras.

Efter programmet har Erica jobbat mycket och valt att fokusera på karriären, men när Hänt når henne ger hon ett tråkigt besked om sin hälsa.

Älskar älskar inte–Erica om hälsan – därför är hon sjukskriven

Erica berättar att karriären precis började ta fart, när kroppen plötsligt sa ifrån.

– Jag hade precis fått mer ansvar i butiken, jag gick ju en butikschef utbildning, och började klättra lite och allt kändes jättebra, säger hon och fortsätter:

– Men jag tror att jag arbetade för mycket. Jag har jobbat heltid och sen extra på det och det tog på min rygg. Jag har en misslyckad operation tidigare så det har blossat upp igen och för en vecka sedan kändes det som att jag var nyopererad, så ont hade jag!

Annons

Sedan en mycket ung ålder har Erica haft besvär med diskbrock, och med åren har det blivit allt sämre.

– Det började bränna till i ryggen och sedan vaknade jag upp en dag och då var ryggen helt bort domnad.

Älskar älskar inte–Erica om att inte kunna jobba: ”Har inte råd”

Erica förklarar att hon i skrivande stund endast varit sjukskriven i en vecka, men hon förväntas vara borta från jobbet i minst två veckor till. Det hela är beroende på hur hon återhämtar sig.

– Jag får göra det jag kan för att bli starkare, för jag har inte råd att vara borta från jobbet. Jag pratade med läkaren sist om att jag kanske kan jobba 50 procent och sedan gå upp i tid igen.

Just nu gör hon allt hon kan för att komma på benen igen.

– Men jag har varit hos sjukgymnasten, jag bastar, får massage, gör övningar och går på promenader för att försöka bli bättre.

FOTO: Discovery+

Annons