LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hon är tjejen Bianca Ingrosso umgås med – allt vi vet om Donya Hosseini

22 aug, 2023 
Donya och Bianca
Bianca Ingrosso har hela sommaren synts umgås med Donya Hosseini.
Men vem är egentligen tjejen som blivit Biancas nya vän?
Här är allt vi vet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice StenlöfBrand logo
Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf

Bianca Ingrosso, 28, har ständigt allas ögon på sig. På hennes sociala medier följer dagligen över en miljon personer hennes liv. De flesta som Bianca umgås med blir även de välkända ansikten för svenska folket, som Lovisa Worge, Alice Stenlöf och Lucas Armando Feola.

På senaste har det däremot dykt upp ett helt nytt ansikte i Biancas flöde. Donya Hosseini, heter tjejen som Bianca synts tillbringa nästintill hela sin sommar med. Tjejerna har tillsammans varit utomlands men även innan sommaren har de synts hänga tillsammans i Stockholm. Så vem är då Donya?

Annons

Vem är Donya Hosseini – här är allt vi vet

Donya Hosseini är 23 år gammal och bor i Stockholms innerstad. Hon har cirka 6000 följare på Instagram och lägger flitigt ut uppdateringar om sitt liv. Något som Bianca och Donya verkar ha gemensamt är det glamorösa livet, på Donyas sociala medier syns Chanel-väskor, champagne och dyr mat som rysk kaviar. Även vännernas gemensamma sommar har sett ut att ha en saftig prislapp då de under tiden utomlands synts på bilder och videos från glamorösa båtresor och dyra restaurangbesök.

Annons

Han är Donya Hosseinis kända pappa

Influencerbranschen verkar inte vara Donyas främsta fokus då hon vid sidan av det livet, studerar till läkare, enligt Nyheter24. Donyas pappa är entreprenören Martin Hosseini som tillsammans med Jounan Abboud är grundare till koncernen Vi Invest AB. Martin och Jounan äger flertal populära hotell och restauranger i huvudstaden.

Martin Hosseini
Martin Hosseini. Foto: TT

Hur blev Bianca Ingrosso och Donya Hosseini vänner?

Hur Bianca och Donya till en början lärde känna varandra är oklart men något som är säkert är att de verkar har väldigt roligt tillsammans. Kanske är det via influencern Rosanna Charles som deras vägar korsats, detta då Rosanna synts umgås med Donya under en längre tid.

Hänt har utan framgång sökt Donya.

FOTO: Instagram/TT

Annons