8 saker om Maja Ivarssons pojkvän fotomodellen Daniel Nilsson

Maja Ivarsson och Daniel Nilsson

The Sounds-Maja Ivarsson har en ny pojkvän, fotomodellen Daniel Nilsson.
Vem är Daniel? Hur lång är han? Vad är han känd för?
Här finns allt du behöver veta, och lite till!

The Sounds-sångerskan Maja Ivarsson, 41, har sonen Dante från en tidigare relation med ex-pojkvännen Ben Fee. De valde att gå skilda vägar och Maja har idag en ny relation. Den lycklige som vunnit Majas hjärta är Daniel Nilsson. Vem är det?

Hur gammal är Daniel Nilsson och var bor han?

Daniel Nilsson föddes den 26 januari år 1980 och är idag 41 år gammal. Han har vuxit upp i Malmö, men håller idag till mycket i Italien där han är verksam med jobbet.

Daniel har även två mellannamn, Patrik Krister.

BESVIKEN Maja Ivarsson om relationen till sonens pappa

Daniel Nilsson jobbar som modell

Daniel flyttade för många år sedan till Milano och påbörjade då en professionell modellkarriär. Han har fotograferats för stora märken som bland annat Marville, Champion, Stone island, Café Noir Colmar och Resteröds.

– Han är fotomodell. Han har världens finaste kropp. Han är också världens finaste man, har Maja Ivarsson tidigare berättat i en intervju med TV4.

Hur lång är Daniel Nilsson?

Något som kanske mer och mer försvunnit är att längden för fotomodeller är viktigt. Nu för tiden kan vi följa modeller i alla längder och storlekar. Daniel Nilssons längd är 187 centimeter och skostorleken är 43.

Maja Ivarsson och pojkvännen Daniel Nilsson

Daniel och Maja.

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Daniel Nilssons tv-karriär

Daniel är främst verksam och känd i Italien. Han har fått roller i bland annat tv-programmet Avanti Un Altro! på Canale5, samt i La coppia dei campioni och Don Matteo.

– Daniel Nilsson är från Malmö. Han har jobbat i Italien. Han var fotomodell från början och sen har han varit med på ett italienskt program som heter Avanti un altro!, har Maja berättat om pojkvännen.

Daniel Nilsson i italienska Let's dance – Ballando con le stelle

Något som gjorde Daniel folkkär var hans medverkan i italienska versionen av Let's dance, som heter Ballando con le stelle.

– Han har också varit med i italienska Let's dance. Så han är en superstjärna nere i Italien, menar Maja.

Vad heter Daniel Nilsson på Instagram?

Daniel är inte bara aktiv framför kameran, utan även på sociala medier. På Instagram heter han iamdanielnilsson och har över 135 000 följare.

På den sociala plattformen delar Daniel med sig av en hel del modellbilder, men också fina bilder på Maja.

Hur träffades Maja Ivarsson och Daniel Nilsson?

Så, hur korsades Daniel och Majas vägar?

– Vi träffades av en slump. Han visste nog inte riktigt vem jag var, och jag hade ingen aning om vem han var. Jag tror att det var en bra förutsättning för att vi skulle hitta varandra, har Maja berättat om första mötet. Hon fortsatte:

– Jag letade aldrig riktigt efter någon kärleksrelation. Det är väl den här klassiska grejen att om du inte letar efter det så kommer det ändå. Och det gjorde det faktiskt. När Daniel kom in i mitt liv så kändes det som att han borde alltid vara där.

Daniel Nilsson i rollen som bonuspappa

Att kliva in som bonusförälder till ett litet barn är ingen enkel match. Dock verkar Daniel ha löst det med bravur.

– Men också min nya kärlek, och bonuspappa. Han har åkt på allt. Han har liksom kommit in i mitt liv med dunder och brak. Superfin man, berättar Maja för TV4 och avlutar med:

– Han har varit väldigt bra på att inte ta åt sig för mycket när min son kanske inte ger honom all kärlek som man vill att han ska göra. Och han tar inte det personligt. Han är väldigt fin på det viset. När min son är redo och liksom vill knyta an så finns han där. Och han står där stadigt liksom. Det är svårt att hitta så fina män faktiskt. Han har ett hjärta av guld.

LÄS OCKSÅ: Darin Zanyars ord om relationen med Maja Ivarsson

LÄS OCKSÅ: Här är de kändisar som medverkar i säsong 4 av Anders knackar på

FOTO: Instagram