7 saker du kanske inte visste om Felix Herngrens fru Clara Herngren

Clara Herngren och Felix Herngren

Felix Herngren lever ihop med Clara Herngren och totalt har de sju barn.
Vem är Clara? Vem är hennes son Nils?
Vad hette Clara i efternamn innan hon gifte sig med Felix?
Pontus Gårdinger om relationen till Margaux Dietz
Slå på ljud

Skådespelaren och regissören Felix Herngren, 54, levde tidigare som gift tillsammans med Jenny Myrberg och de fick barnen Fanny, Vera, och Leo. Men efter 13 år som gifta valde de att gå skilda vägar.

Felix hittade kärleken på nytt, manuförfattaren Clara Herngren. De är idag gifta och har tre barn ihop, Bill, Iris och Lisa. Det finns även ett sjunde barn med i bilden, Claras son Nils Byström, från en tidigare relation.

Det är mycket snack om Felix och Claras varannan vecka-liv som de verkar lösa med bravur. Men vem är egentligen Clara, förutom att vara Felix fru?

Hur gammal är Clara Herngren och var bor hon?

Clara Herngren föddes den 11 juni år 1973 och är idag 48 år gammal. Hon bor tillsammans i en lägenhet på Östermalm tillsammans med maken Felix och barnen.

Vad hette Clara Herngren i efternamn innan hon gifte sig med Felix?

Claras fullständiga namn är Anna-Clara Katarina Byström Herngren. Hennes riktigt namn är alltså Anna-Clara, men hon tilltalas främst Clara.

Innan Clara gifte sig med Felix hette hon Byström, ett namn hon valt att behålla för att sedan lägga till Herngren.

Vad heter Clara Herngren på Instagram?

Clara är aktiv på sociala medier, i alla fall på Instagram. Där heter hon claraherngren och har över 10 000 följare, inte illa!

På den sociala plattformen delar hon med sig av många förevigade tillfällen med familj och vänner. Men såklart så blir det även en hel del jobb!

Hur många barn har Clara Herngren? Vilka är de?

Tillsammans med Felix har Clara tre barn – Bill, Iris och Lisa. Men totalt har Clara fyra barn. Hon har nämligen en son från en tidigare relation, Nils.

Clara Herngrens son Nils Byström

Clara Herngrens son Nils är född den 22 maj år 2001 och är idag 20 år gammal. På hans Instagram står det att han håller hus i Laxå, men han verkar bosatt i Saltsjöbaden, Stockholm. Där är han däremot inte skriven ensam på adress. Den andra personen som är bosatt där är bonusbrodern Leo Myrberg Herngren, 20, i Saltsjöbaden, Stockholm.

Clara Herngrens son Nils Byström

Bill och Leo Herngren med Nils Byström.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Clara Herngrens ex-pojkvän

Felix Herngren och Clara Byström Herngren träffades när de båda var i en relation. De hade båda ett varsitt ettårigt barn hemma. Felix var gift med Jenny Myrberg och Clara var förlovad med sin ex-pojkvän. Men Felix och Clara blev blixtförälskade och var säkra på att de båda ville satsa på varandra och lämna deras dåvarande relationer.

– Det blev jättejobbigt för min exfru och Claras fästman, har Felix tidigare berättat i en intervju med Aftonbladet.

LÄS OCKSÅ: Felix Herngren om okända otrohetsdramat med hustrun Jenny Myrberg

LÄS OCKSÅ: Felix Herngrens hemliga namnbyte – det hette han förut

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN