7 saker du vill veta om Andréa Ask i Hela Sverige bakar 2021

Alla deltagare i Hela Sverige bakar och Södra Vi-Andréa Ask

Södra Vi-Andréa Ask är en av deltagarna i Hela Sverige bakar 2021 och har gjort en spännande tatuering inför sin medverkan.
Vem är Andréa när hon inte bakar?

Jubileumssäsongen av Hela Sverige bakar 2021 är igång! Och i deltagarlistan kan tittarna se ett och annat ansikte som kanske känns igen, bland annat Marlen Österman och Amadeus Dahlgren.

En annan person som gör starkt intryck redan från start är Andréa Ask. Frågan är, vem är hon när hon inte bakar?

Hur gammal är Andréa Ask, var bor hon och vad jobbar hon med?

Andréa Ask är 25 år gammal och arbetar till vardags som operatör på Ljunghäll. Till hösten kommer hon ju främst hålla till i tv-rutan, men i vanliga fall är hon bosatt i Södra Vi.

Vad heter Andréa Ask på Instagram?

Andréa är inte bara aktiv på tv-rutan med sitt bakande, utan även på sociala medier. På Instagram har hon två konton, ett privat konto och ett bakkonto – aasken och andreabakar.

Båda kontona är öppna och hon delar med sig av både det ena och det andra, men såklart blir det en hel del bakverk!

Varför sökte Andréa Ask till Hela Sverige bakar 2021 och när började hon baka?

Andréa har alltid tyckt om att baka, men den mer seriösa nivån började hon med under tiden på gymnasiet.

– Jag sökte till programmet eftersom jag älskar att baka och alltid har älskat att baka. Det är en passion för mig att få stå i köket och att det är jävligt gott är ett plus, har Andréa tidigare berättat i en intervju med Dagens Vimmerby. Hon fortsatte:

– Då kom jag till slutcastingen och efter det tänkte jag att jag inte skulle söka igen. Men så gjorde jag det i sista sekund i år och när man blev antagen, så trodde jag knappt på det.

Andréa Asks Hela Sverige bakar-tatuering

Andréa har en hel del tatueringar. Men om man kollar riktigt noga på bilden på alla deltagare så kan man skymta en ganska så speciell tatuering. Andréa har nämligen tatuerat in ”Hela Sverige bakar” på sitt smalben!

Hela Sverige bakar-tatuering på Andrea Asks ben

Andréa har tatuerat ”Hela Sverige bakar” på smalbenet.

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Hela Sverige bakar har premiär 22 september klockan 20:00 på TV4 och visas på onsdagar varje vecka. Programmet finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Därför försvann Eagle-Eye Cherry när han fick barn – orden om dottern Daisy

LÄS OCKSÅ: Därför väljer Tina Nordström att hålla familjen privat

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!