Allt om Alexandra Rejsmar och Matilda Carleson som tar över Alla våra ligg

Alexandra Rejsmar och Matilda Carleson

Alexandra Rejsmar och Matilda Carleson tar över rollerna som programledare för podcasten Alla våra ligg.
Men vilka är tjejerna?
Här kan du läsa mer om dem!

Programledarna för en av Sveriges absolut största podcasts Alla våra ligg meddelade fansen och lyssnarnas i våras att en större förändring med podden snart kommer ske.

De nuvarande programledarna Amanda Colldén och Anna Dahlbäck är nämligen båda två gravida och ska föda barn i sommar, vilket betyder att programledarna kommer att byta ut sig själva.

Men Sveriges största sexpodd ska fortsätta. En så populär podcast vore ju onödigt att lägga ned? Programledarna valde att istället för att lägga ner podden, ge fanan vidare till två nya personer. De sökte öppet efter sina ersättare och det står nu klart att Alexandra Rejsmar och Matilda Carleson från Norrköping ska axla rollerna som programledare för Alla våra ligg-podden i fortsättningen. Frågan är, vilka är dessa två tjejer?

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vem är Alexandra Rejsmar?

Alexandra är 31 år gammal och bor i Norrköping. Hon har två barn tillsammans med sin sambo. Barnen är i skrivande stund 11 och 6 år gamla.

Den nya programledaren arbetar med PR och även som säljare i en erotikbutik.

Vad blir Alexandra bidrag till podden? Hon har en bred kunskap kring området och visionen är att få svenska folket att känna sig avslappnade kring ämnet, samt att ha kul med det. Det största fokuset ligger dock på att få unga tjejer att släppa skam kring allt och hitta kraft i sin sexualitet.

ROLLISTAN Då är premiären av Två systrar

Vem är Matilda Carleson?

Matilda är i skivande stund 24 år gammal och bor även hon i Norrköping med sin sambo. Hon är uppvuxen där och arbetar i en erotikbutik. Hon träffar mycket människor varje dag, och målet är att individanpassa produkter efter kundens önskemål och behov. Varför? För att göra kunden så nöjd som möjligt såklart.

Till podden kommer Matilda bidra med mycket kunskap och erfarenhet inom ämnet. Och hennes vision är att hon och Alexandra kommer intervjua många intressanta människor men också att lära sig av varandra, dela med sig av många smaskiga detaljer och såklart bjuda på en massor av skratt.

LÄS OCKSÅ: Vem är Rymdpojken? Det heter han på riktigt – orden om namnbytet

LÄS OCKSÅ: Sven-Erik Magnusson i Sven-Ingvars hade två barn – så ser de ut idag

FOTO: Bauer Media