LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Allt du vill veta om personerna i bandet i Så mycket bättre 2020

27 nov, 2020 
Bandet i Så mycket bättre
I varje framträdande i Så mycket bättre 2020 har artisterna ett band som spelar och körar bakom sig.
Vilka är personerna i bandet?
Hänt svarar!
Annons
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020Brand logo
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020

I succéprogrammet Så mycket bättre möts svenska kända artister för att tolka varandras låtar. Artisterna väljer själva vem och vilken låt de ska tolka, och gör därefter en egen version av låten som de sedan framför i tv-programmet.

Programmet är inne på sin elfte säsong och verkar bara bli mer och mer populärt med tiden.

Vid varje framträdande har artisten som uppträder ett band bakom sig som kompar och körar. Men, vilka är egentligen dessa personerna bakom rampljuset?

Bandet i Så mycket bättre 2020
Bandet i Så mycket bättre 2020.

Bandet i Så mycket bättre 2020

Ja, för tolkningarna vore ju faktiskt ingenting utan just detta band. De kompar och körar, vilket hjälper artisterna att skapa magi under framträdandet.

Annons

Här är lite fakta om musikerna i Så mycket bättre-bandet 2020!

Britta Bergström

Brittas roll i Så mycket bättre-bandet är främst att köra. Hon har faktiskt varit med i bandet i 11 säsonger, alltså alla säsonger. Hon kommer från Gävle men bor nu i Luleå.

Om man som tittare känner igen Britta sedan tidigare är det inte alls konstigt då hon körar bakom väldigt många artister och har synts till i flera andra tv-sammanhang, exempelvis Allsång på Skansen.

Anders Hedlund

Anders roll i Så mycket bättre-bandet är att spela trummor. Han har nästan varit med sedan start, då han spelar trummor i hela tio säsonger. Han kommer från början från Mullsjö men bor numera i Stockholm.

När han inte spelar trummor i Så mycket bättre så spelar han med stora artister som Robyn, Orup och även i många år med Uppsalas stolthet Veronica Maggio.

Rasmus Lindelöw

Rasmus spelar i år keyboard samt hjälper Britta med att köra. Han bor i Stockholm och har varit med i bandet i tre säsonger.

Annons

Musikern har turnerat med stora namn som bland annat Seinabo Sey, Eva Dahlgren och Anna Ternheim.

Samuel Starck

Samuel spelar även han keyboard och hjälper Rasmus och Britta med att köra. Han har faktiskt också varit med från start och alltså hängt med i 11 säsonger. Samuel är från Norrtälje men bor numera i Stockholm. Han är kapellmästare för Veronica Maggio och har även producerat musik åt Jonathan Johansson.

Johan Ivansson

Johan är debutant i Så mycket bättre-bandet. Detta är nämligen hans första säsong. I bandet är hans roll att spela bas och hjälpa till att köra. Johan bor i Stockholm men kommer från Skellefteå.

När Johan inte hänger på Gotland med Så mycket bättre-gänget är han kapellmästare för Idol, Miriam Bryant och Tove Styrke.

Erik Arvinder

Erik har varit med från start, alltså i 11 säsonger och har flera roller i bandet. Han spelar fiol, keyboard, gitarr och körar även.

Musikerns meritlista är lång. Han har jobbat i Kungliga Filharmonikerna men också turnerat med världsartister som John Legend och Childish Gambino.

Annons

Stefan Olsson

Stefan är också en veteran i bandet, även han har varit med i 11 säsonger. Han axlar även rollen som kapellmästare, samt hjälper till med gitarr och att köra.

Från början är Stefan från Hedemora men bor nu i Stockholm.

Stefan har producerat en hel del låtar i Så mycket bättre. Han har även arbetat med tv-programmet Stjärnornas stjärna och som kapellmästare för Avicii Tribute Concert på Friends Arena.

Så mycket bättre sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Karl Melander/TT, TV4

Annons