ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alida Morberg talar ut om gravidlyckan med Bill Skarsgård – då föds bebisen

13 sep, 2022 
ALIDA MORBERG, BILL SKARSGÅRD
Alida Morberg väntar sitt andra barn ihop med pojkvännen Bill Skarsgård. Nu berättar hon för Hänt om glädjen i familjen.
– Det känns jättebra!, säger hon.
Annons
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barnBrand logo
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

Alida Morberg, 37, och Bill Skarsgård, 32, avslöjade nyligen att de väntar sitt andra gemensamma barn. Det var när Hänt träffade Alida på Viaplays pressträff som hon visade upp den vackra gravidmagen och avslöjade att glädjen är total för henne och Bill.

– Han är jätteglad, han är superglad. Det var väldigt planerat, sa Alida Morberg till Hänt.

Alida och Bill är ett av Sveriges hetaste kändispar. De har båda vuxit upp i familjer där skådespelargenen rinner starkt i blodet. Bill är son till Hollywoodstjärnan Stellan Skarsgård, 71, och Alidas pappa, Per Morberg, 62, är van vid att stå framför kameran i och med sina matlagningsprogram.

Alida Morberg och Bill Skarsgårds skådespelarkarriärer

Något annat som Bill och Alida har gemensamt att de båda har strålande skådespelarkarriärer. Vi har bland annat fått se Alida i Amningsrummet och Svartsjön. Bill Skarsgård har gjort oförglömliga rollinsatser i bland annat storfilmen Det samt Netflix-serien Clark.

Annons

Även Alida hade en roll i Netflix-serien Clark, där Bill axlade huvudrollen som Clark Olofsson och Alida spelade journalisten Sussi. Hon har tidigare berättat om hur det var.

– Vi var absolut nervösa. Det går inte att på förhand veta hur det faktiskt är att jobba ihop med sin partner. Jag tror att det är lätt att vara mycket i sitt huvud ibland, tänka ut skräckscenarion i förväg. Men det är viktigt att våga utsätta sig för nya saker och nu blev resultatet jättebra, sa Alida Morberg i en intervju med Plaza kvinna.

Alida Morberg om gravidlyckan – då kommer barnet

När Hänt träffar Alida på röda mattan inför NK-galan 2022 är hon på plats i en strålande vacker röd klänning. Hon berättar att den egentligen inte är gjord för att ha när man är gravid, det var nämligen några knappar som inte gick att knäppa. Men trots det är hon mycket nöjd med sin outfit – som hon bär upp med bravur.

På frågan när den lilla bebisen är beräknad berättar hon att det är snart.

– Det är i november. Det känns jättebra, säger hon till Hänt.

Då går du snart på mammaledighet kan jag tänka mig?

– Jaa precis. Så jag har lite grejer på gång vid årsskiftet när bebisen är ute. Så då kommer jag sätta igång med lite jobbgrejer.

Alida och Bill har dottern Oona, 3, och enligt Alida är hon verkligen glad över att få bli storasyster.

– Hon är jätteglad, ja!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons