Alicia Vikander: "Jag måste äta fem gånger per dag"

Alicia Vikander står näst på tur i Hollywoods rad av "superkroppar" inför sin stora roll som "Lara Croft" och dessutom avslöjar svenske stjärnan varför hon tackade ja till rollen.

Alicia Vikander, 28, hyllades i somras för sin roll i “Jason Bourne”, den femte filmen i Bourne-serien och uppföljare till The Bourne Ultimatum (2007), där hon spelar mot Matt Damon, 46. Att hålla igen är inget för svensktjejen som just nu har många strängar på sin lyra. Bland annat filmar hon ”Euforia” som har premiär hösten 2017 och är dessutom i full gång med att komma i kroppsform. Det var i april som det stod det klart att Alicia landat sin nästa stora Hollywood-roll som Lara Croft i kommande “Tomb Raider”-filmen med premiär mars 2018. De tidigare filmerna bygger på ett populärt datorspel med samma namn och Angelina Jolie, 41, är den som spelat rollen som “Lara Croft”.

– Jag måste äta fem gånger per dag för att bygga muskler för rollen som Lara Croft i ”Tomb Raider”. Jag tränar varje morgon, fem dagar i veckan. Jag har samma tränare som Alexander Skarsgård hade inför ”Tarzan”, men hans fysik är ju lite… ja, annorlunda än min, säger hon glatt i en intervju med DN.

Alicia Vikander har en spikrak karriär uppåt just nu.

Alicia Vikander har en spikrak karriär uppåt just nu.

LÄS OCKSÅ: Så fick Alexander Skarsgård sin superkropp

Mannen bakom Tarzan-kroppen är svenske Magnus Lygdbäck, hälsoexpert och livscoach som jobbat i Hollywood under 15 år.

Dessutom har det nu avslöjats handlingen för den kommande “Tomb Rider”-filmen.

– Här går vi tillbaka till början till en ung Laura Croft där hon söker efter sin far som hon inte vet är levande eller död. Sedan är den väldigt emotionell och något som jag vet Alicia fastande så för, säger filmens producent Graham King till HeyUGuys.

Filmen ska regisseras av 43-åriga norrmanen Roar Uthaug som bland annat gjort katastroffilmen “The Wave”.

LÄS OCKSÅ: Här vinner 8-åriga Alicia Vikander ”Småstjärnorna”

Foto: IBL

Senaste nytt