Alicia Agneson bekräftar lyckan med pojkvännen Herman Tømmeraas

Alicia Agneson bekräftar lyckan med pojkvännen Herman Tømmeraas

Nyligen visade Alicia Agneson upp pojkvännen Herman Tømmeraas för första gången.
När Hänt träffar turturduvorna på ELLE-galan kan de komma med ett nytt glädjande besked.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster
0:29

Efter reklamen: Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

(0:29)

Slå på ljud

Den kända skådespelaren Alicia Agneson, 27, har medverkat i filmer som The Courier, Little Kingdom och även i stora serier som Clark och Vikings. Idag bor Alicia i London och satsar stenhårt på sin skådespelarkarriär.

Alicia Agneson visar upp pojkvännen Herman Tømmeraas

Men det är inte bara karriären som går på räls, kärlekslivet är också på topp. Nyligen dök Alicia upp på röda mattan inför premiären av den fjärde och sista säsongen av HBO Max-serien Succession. Vid sin sida hade hon sin nya pojkvän – den norska skådespelaren Herman Tømmeraas.

Herman är lika välkänd i Sverige som i Norge då han bland annat spelade i den norska ungdomsserien Skam, där han spelade rollen som Christoffer ”Penetrator-Chris” Schistad. Skam var en omåttligt populär dramaserie som sändes på SVT mellan 2015-2017.

Nyligen var det dags för paret igen att gå på röda mattan, men denna gång på ELLE-galan. Det strålade verkligen om paret och det undgick nog ingen att de är helt förälskade i varandra.

Alicia Agneson bekräftar lyckan med pojkvännen

När Hänt pratade med turturduvorna kunde de meddela ett nytt glädjande besked. Christoffer har nämligen flyttat till London och det verkar som att de har blivit sambos.

Till sommaren blir det mycket jobb för paret men också såklart semester, då de kommer besöka både Sverige och Norge.

– Vi har ganska fullt schema med en hel del premiärer som kommer ut. Vi kommer ta så mycket tid vi kan, det blir Norge och Sverige, säger paret.

FOTO: HÄNT

FRÅN FÖRSTASIDAN