LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alicia Agneson visar upp nya kärleken Herman Tømmeraas

27 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Skådespelaren Alicia Agneson dök upp på röda mattan med en ny pojkvän vid sin sida.
Till Hänt kan hon berätta att det är den norska skådespelaren Herman Tømmeraas som är den nya kärleken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjenBrand logo
Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjen

Skådespelerskan Alicia Agneson, 27, och är född och uppvuxen i Eskilstuna. Som 15-åring flyttade hon till London för att satsa på musik- och skådespelarkarriären. Alicias första stora genombrott var rollen som Fredjis i succéserien Vikings.

Sedan dess har hon synts i filmerna The Courier och Little Kingdom samt nu senast i Netflix-serien Clark där hon spelade en av gisslan inifrån banken.

Alicia Agneson visar upp nya kärleken

I skrivande stund är Alicia åter på svensk mark och passade då på att gå på premiärvisningen av den fjärde och sista säsongen av HBO Max-serien Succession.

Alicia dök upp iklädd en vacker svart galaklänning och vid sin sida hade hon sin nya pojkvän. Till Hänt kan hon berätta att det är den norska skådespelaren Herman Tømmeraas, 25, som är den nya kärleken.

Annons

"Herman Tømmeraas", skriver hon till Hänt på frågan vad pojkvännens namn är.

Hur länge paret träffats är dock fortfarande oklart, men det verkar som att de är väldigt kära i varandra.

Därför känner du igen Herman Tømmeraas

Herman är bland annat känd från den norska ungdomsserien Skam, där han spelade rollen som Christoffer ”Penetrator-Chris” Schistad. Skam var en omåttligt populär dramaserie som sändes på SVT mellan 2015-2017.

Direkt efter att seriens sista säsong ville Herman lämna ”Skam-bubblan” och skrev därför in sig i norska militärtjänsten och arbetade under en tid som högvakt för den norska kungen.

Efter militärkarriären kände Herman att ”Skam-bubblan” spräckts en aning och återgick till skådespeleriet när han agerade i norska serierna Null och Semester, i vilka han även var exekutiv producent.

Han har även medverkat i den norska Netflix-produktionen Ragnarok och medverkar enligt IMDB i tre kommande filmer. En av dessa är skräck-thrillern Leave.

FOTO: Hänt, Karin Törnblom/TT

Annons