alice stenlöf

Alice Stenlöfs plötsliga kärleksbesked – bekräftar själv: ”Lycklig”

Alice Stenlöf

Alice Stenlöf talar ut om kärlekslivet.
I en ny intervju avslöjar hon nu plötsligt den stora lyckan.
– Det är verkligen så tillfredsställande, vilket är magiskt, säger Alice till Aftonbladet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idag
0:43

Efter reklamen: Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idag

(0:43)

Slå på ljud

Alice Stenöf, 26, slog igenom när hon började podda med bästa vännen Bianca Ingrosso, 28. Idag är hon en av våra största influencers med en stor följarskara och egna företag.

När det gäller Alice kärleksliv var hon länge tillsammans med kärleken Philip Wong. Exet syntes ofta på Alice kanaler under början av hennes karriär men i samband med att hon medverkade i Let's dance tog förhållandet slut.

Alice Stenlöfs plötsliga uttalande om Jireel

Sedan dess har hon haft en relation med rapparen Jireel Lavia Pereira, 23, men även den fick sig ett slut. I sin nya podcast Vad fan hände? som Alice har tillsammans med Klara Elvgren, 32, berättade hon nyligen om den tidigare relationen.

– Jag var inte lycklig, jag var så lost. Instagram... lita inte på sociala medier, sa då Alice om förhållandet med rapparen.

Alice Stenlöfs nya ord om kärlekslivet – så ser det ut idag

Men hur ser då influencerns kärleksliv ut idag? Nu berättar hon allt i en intervju med Aftonbladet.

– Jag är väldigt lycklig singel, supersingel till och med. Får man sätta en femma trots att man inte har ett dejtingliv?, säger Alice som ska betygsätta kärlekslivet.

Hon fortsätter:

– Då skulle jag säga en stark femma, för att jag har alltid varit i ett förhållande. Från att jag var 17 har jag typ aldrig varit singel. Så nu är jag singel och älskar mitt liv. Dyker någon upp så är jag inte stängd för det, men det är inte så att jag är på jakt efter en partner.

Vidare får Alice frågan gällande vad som är det absolut bästa med att vara singel, en fråga som hon har ett solklart svar på.

– Att det är så drama-fritt, det finns ingen som rubbar min dag. Det är verkligen så tillfredsställande, vilket är magiskt.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN