Alice Stenlöfs ord om ovanliga midsommarfirandet

Alice Stenlöf

Kärleksryktena mellan influencern Alice Stenlöf och dansaren Hugo Gustafsson har gått varma sedan deras medverkan i det omåttligt populära dansprogrammet Let's dance.
Nu avslöjar Alice ett ovanligt beslut som hon tagit för sin sommar.
– Det enda vi ska göra är att sova, baka och spela sällskapsspel.

Influencern Alice Stenlöf, 23, blev ett namn för hela svenska folket då hon i våras dansade i Let’s dance tillsammans med proffsdansaren Hugo Gustafsson, 22. Redan från start spekulerade tittarna i olika kommentarstrådar om det kanske fanns något mer än vänskap mellan dansparet. Men då Alice vid tillfället hade pojkvän sedan sex år tillbaka var det inget att tala om.

När Hänt pratade med Hugo kort efter att Alice och pojkvännen Philip Wong gått skilda vägar lät svaret dock något annorlunda då han fick frågan om han kan tänka sig en romans med Alice.

– Det tror jag inte men man vet ju aldrig…, sa Hugo till Hänt då.

Alice Stenlöfs nya beslut

Och om än inte kärlek är det väldigt tydligt att Alice och Hugo funnit varandra genom dansen. Ofta och mycket pratar de i intervjuer om det fina vänskapsband som finns mellan dem. Även på sociala medier är det inte ovanligt att vännerna uttrycker sin uppskattning för varandra.

Men våren har varit tuff för Alice och mellan uppbrott, träning och tv-inspelningar har hon haft svårt att hitta andrum. Nu gör hon ett nytt beslut för att få vila upp sig.

I stället för att festa in midsommarafton åkte hon nämligen till Öland tillsammans med vännen Klara Elvegren och hennes familj. I en vlogg berättar hon om dagen som hon ägnade åt att sova, äta och spela sällskapsspel.

– Vi har inte tänkt att fira det på något traditionellt sätt alls faktiskt, säger hon i vloggen.

“Inte festa”

Orsaken bakom valet är oklart men tydligt är att Alice verkligen behövde en tid för lugn och ro, snarare än en helkväll med sen sänggång. I vloggen kan man se Alice äta pannkaka och spela fotboll tillsammans med Klaras familj och släktingar.

– Vi är på landet och det enda vi ska göra är att sova, baka, spela sällskapsspel och kanske på sin höjd ta en promenad.

Men en helt otraditionell midsommar blev det trots allt inte då vännerna under dagen gav sig i slag med att binda varsin blomkrans.

– Vårt mål med den här resan är att vila. Inte festa. Det är väldigt skönt att slippa en festhets, det är det enda jag vill, säger Alice Stenlöf i vloggen.