TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Alice Stenlöfs önskan med pojkvännen Jireel

09 nov, 2020 
Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira

Alice Stenlöfs följare än som förtrollade av hennes nya relation med Jireel Lavia Pereira.
Efter att hon delat med sig av nya kärleksbilder reagerar de nu med kraft!

Annons

I slutet av september bekräftade Alice Stenlöf till sist att hon och artisten Jireel Lavia Pereira var ett par. Det hade spekulerats ett bra dag om dem, men båda höll tyst och svarade inte frågorna om de var ihop eller inte. Så till sist lade hon alltså upp ett inlägg på Instagram med en bild på sig och rapparen och skrev:

”Han gör mig glad”.

Sedan dess har följarna kunnat se honom både på Instagram och hennes Youtube-kanal, men hon har erkänt att det varit ett svårt beslut att avgöra hur personlig hon ska vara med nya relationen.

– Med min förra relation var jag väldigt personlig och jag gillar ju att ha den relationen till er. Men det kan också slå tillbaka till dem som inte vill mitt bästa. Och då kan man ångra att man bjuder in och delar med sig av sina känslor och tankar. Det är surt ibland när vissa utnyttjar det och bara ångrar att man någonsin delat med sig av någonting, säger hon i en video.

Annons

Så träffades Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira

Nyligen berättade Alice Stenlöf att hon och Jireel först träffades på en middag ihop med ett gäng vänner, och att de snabbt fick upp ögonen för varandra.

– Men ja, det var väl det. Det var så vi träffades. Vi träffades ute med lite alkohol i kroppen och det ledde till att vi tittade på varandra och det ledde till att vi hånglade upp varandra, säger hon i podcasten Två meter dumheter.

De fortsatte sedan att hålla kontakten, och började träffas mer och mer.

– Sen så flyttade jag till Danderyd och det blev att han kom dit och vi började hänga där. Så vi hade ett fett chill sätt att lära känna varandra på, för vi hade folk runt oss och det var sommar. Vi satt och drack rosé vid poolen. Det är som på film, säger hon i Två meter dumheter.

Nya bilderna på Alice och Jireel

Nu har Alice Stenlöf delat med sig av nya kärleksbilder på sig själv och pojkvännen. På fotografierna hänger de på en båt och kramas och pussas och hon skriver:

Annons

”Var jag försöker vara fysiskt, mentalt och andligt”.

Kommentarsfältet har snabbt fyllts på med hjärtan och glada tillrop.

”Alltså de här bilderna”, skriver en följare.

”Tror jag dör”, skriver en annan och en tredje slår fast att:

”Det här är vad kärlek är”.

Jireel har också kommenterat och skriver:

”Muitooo”, och lägger till ett hjärta.

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Instagram

Annons