Alice Stenlöf om tiden i Let's dance efter uppbrottet: ”Kunde inte...”

Alice Stenlöf, Philip Wong och Hugo Gustafsson

Alice Stenlöf talar nu ut om uppbrottet med Philip Wong.
I podcasten Vad fan hände? avslöjar hon även hur Let's dance-tiden med dansaren Hugo Gustafsson var.
– När jag åkte ut kände jag bara tack gud, jag behöver bara få stänga av allt och försvinna, säger Alice.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”
0:42

Efter reklamen: Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

(0:42)

Slå på ljud

Influencern Alice Stenlöf, 26, slog igenom stort när hon började podda med nära vännen Bianca Ingrosso, 28. Trots att podcasen var en stor succé avslutades den plötsligt. Sedan dess har mycket hänt i Alice liv. Strax efter att podden lade ner var hon med i TV4:s Let's dance.

I programmet dansade Alice med Hugo Gustafsson, 25, och i samband med hennes medverkan kom det plötsligen fram att hon och dåvarande pojkvännen Philip Wong, 29, valt att göra slut efter sju år tillsammans.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa då Alice i en video på Youtube.

Alice Stenlöfs ord om tiden med Let's dance-Hugo efter uppbrottet: ”Kunde inte berätta”

Nu är Alice aktuell med en helt ny podd. I premiäravsnittet av Vad fan hände? som Alice driver med vännen Klara ”TanByKlara” Elvgren, 32, berättar hon plötsligt mer om uppbrottet och tiden med Hugo i programmet som pågick under tiden Alice privatliv stormade.

– Jag gör slut med min dåvarande pojkvän, efter sju år. Philip, min största trygghet i livet basically. Ingen trodde att det skulle hända, inte ens jag trodde att det skulle hända, säger Alice i podden och fortsätter:

– Jag gjorde Let's dance under tiden, kunde inte berätta för någon. Mådde så dåligt, jag mådde så dåååligt och skulle göra en Rumba. Förstå, du är i din största kris i livet och och någon bara cha cha cha. När jag åkte ut kände jag bara tack gud, jag behöver bara få stänga av allt och försvinna. Vi hade då sålt vår lägenhet och köpte ny, jag kommer på att jag måste ta det här beslutet för mig själv att när vi båda har signat nya lägenheter. Jag mådde så dåligt.

Maria Montazami visar upp sin tatuering efter Över Atlanten
0:35

Efter reklamen: Maria Montazami visar upp sin tatuering efter Över Atlanten

(0:35)

Slå på ljud

Sanningen om Alice och Philips relation idag: ”Tacksam”

Även om flertal år har gått sedan Alice och Philip gjorde slut så är det tydligt att de än idag har en fin relation. Nyligen la Alice nämligen ut en publicering på Instagram där hon hyllade ex-pojkvännen.

”Grattis på födelsedagen till denna otroliga människa. Tacksam för dig och ditt hjärta. Hans down den snällaste mest genuina personen att gå på två par ben. Happy 29”, skrev då Alice till en bild på Philip.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN