LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrink: Så reagerade dottern Alice på att få en lillebror

06 jun, 2023 
CASPER JANEBRINK, ALICE JANEBRINK
Casper Janebrink har barnen Alice och Felix från sitt tidigare äktenskap och i höstas blev han pappa för tredje gången – till lilla sonen Hugo.
Nu berättar han om de äldre barnens reaktion.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Det har gått drygt ett år sedan Casper Janebrink, 53, och Helena Janebrink, 45, gick skilda vägar. Under sitt 23 år långa förhållande fick de barnen Alice, 19, och Felix, 17.

I höstas fick Casper sitt tredje barn, sonen Hugo.

– Det är konstigt att bli pappa på nytt på ett sätt och på ett sätt jätteroligt, alltså fantastiskt att sitta och hålla den här lilla pojken som bara ligger och vilar i min hand och bara wow, får jag vara med om det här igen?, sa Casper i P4 Extra.

Sedan dess har Casper haft fullt upp både på hemmaplan och när det kommer till jobb. De senaste åtta månaderna har han uppträtt med Arvingarna i deras krogshow I love Arvingarna och de har fått otroligt fin respons.

Casper Janebrink om dottern Alice reaktion på bebislyckan

När det kommer till pappa-livet går allt som på räls, berättar Casper när han gästar podden Nemo möter en vän.

Annons

– Jag känner mig ganska trygg i mitt faderskap just nu och det är otroligt roligt att få göra det en gång till, säger han.

Casper får frågan om vad de äldre barnen, Alice och Felix, tycker om situationen.

– Nej men det klart att det kom ju ganska tight inpå skilsmässan och det var väl lite såhär hysteriskt i början och "Va? Ska du skaffa barn? Det blir konstigt", säger Casper och fortsätter:

– Men sedan Hugo kom så har både Alice och Felix omfamnat honom som sin lillebror och har passat honom. De ställer upp och är barnvakt, så det funkar jättebra.

Casper Janebrinks rädsla med dottern Alice

Med andra ord har Hugo verkligen kommit in bra i familjen och nu funkar allt toppen, men Casper ska inte sticka under stol med att han var rädd inför att berätta om nyheten. Speciellt för dottern Alice, som mestadels bor hemma hos sin mamma.

– Man vet ju inte riktigt hur barnen ska ta det. Ska de acceptera pappas nya situation eller inte? Där var jag lite rädd att kanske Alice inte skulle backa upp mig eller skärma av sig och säga att hon står på mammas sida. Men det löste sig och det blev bra, säger Casper.

I år fyller Alice 20 år och Felix fyller 18, så förvisso är de stora nu och förstår hur saker och ting ligger till. Något som Casper ser som en stor fördel i det här.

FOTO: Tommy Holl/TT, Instagram

Annons