Alexandra Nord och Arvid Stenbäcken om bråket innan Paradise hotel

Karin Törnblom/TT
I kvällens Paradise hotel återvänder Alexandra Nord.
Det blir snabbt dålig stämning mellan henne och Arvid Stenbäcken.
Nu berättar de för Hänt om vad som ligger bakom deras minst sagt gnissliga relation.
Slå på ljud

Helt plötsligt stod en fågelskrämma vid poolen i Paradise hotel. Det visade sig vara Alexandra Nord som kommit tillbaka efter att ha valts bort tidigare. Vissa av deltagarna jublade av glädje, medan andra andra var mindre lyckliga.

En av de som tillhör den senare kategorin är Arvid Stenbäcken.

– Det finns få personer som jag har en beef med, men Alexandra är en av dem. Den kommer aldrig gå att lösa, säger han i programmet.

Alexandras kritik mot produktionen

Alexandra Nord själv är inte heller helt nöjd över att se honom. Tittarna får dock inte veta varför stämningen mellan dem är så ansträngd, men i en intervju med Hänt berättar nu återvändaren.

– Det är en lång story, men jag är ju bästa kompis med hans ex Bella Andersson. Det har hänt mycket som jag med respekt för henne inte kan prata om, säger Alexandra Nord och berättar att det lett fram till tråk bortom tv-kamerorna.

Därför blev det, minst sagt, stel stämning mellan dem när Alexandra Nord upptäckte att Arvid Stenbäcken också var med i programmet.

– Jag sa till produktionen att jag tycker att han är obehaglig och att jag inte vill vara i samma hus som den människan. Han fick mig att må otroligt dåligt i huset, och jag lämnade till och med en gång och sa att jag inte ville komma tillbaka, säger Alexandra Nord och tillägger:

– Jag fick två panikångestattacker och fick ligga själv i en källare och gråta i panikångest. Det var ingen som tröstade mig. Det här kommer så klart inte vara med på tv eftersom de var off camera, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alexandra Nord berättar att hon kände sig tvungen att gömma sig från Arvid Stenbäcken, men att produktionen försäkrat henne om att det inte var någon fara.

– De sa att de ser allt som händer, att det är kameror överallt och att jag inte behöver vara rädd för honom. Då säger jag att jag inte är rädd för honom fysiskt, att jag vet att han inte kommer röra mig. Men psykiskt är jag livrädd för honom, för han bryter ner mig och försöker vända alla mot mig, säger hon.

Produktionsbolagets svar

Hänt har varit i kontakt med Arvid Stenbäcken som menar att han inte är den enda deltagaren som har hamnat i konflikt med Alexandra Nord.

”Sen att hon gjort personliga saker gentemot mig, är väl anledningen till att jag inte håller igen när det kommer till möten oss emellan”, skriver han i ett meddelande.

Hänt har också varit i kontakt med produktionsbolaget Nent, som kommenterar det hela så här:

”Det var en tidvis spänd stämning mellan Arvid och Alexandra vilket produktionen hanterade i den mån de ansåg var möjligt. Även deltagarna slöt upp bakom Alexandra och stöttade henne. Om hon inte anser att hon fått den hjälp hon behöver är det givetvis beklagligt och vi kommer då ta den dialogen separat med henne i så fall”, skriver Nents presschef Susanne Nylén i ett mail.

Alexandra Nord berättar att tittarna kommer få vänja sig vid den jobbiga stämningen mellan henne och Arvid Stenbäcken.

– Den här veckan var ingenting, det kommer bara bli värre och värre. Det var så illa att produktion fick komma in och sätta sig ner med oss en och en och säga att vi måste sluta bråka.

Hon säger också att hon och produktionen inte haft kontakt sedan programmet.

– Jag känner inte att jag vill ha kontakt med dem, om jag ska vara ärlig, säger Alexandra Nord.

Bild: Karin Törnblom/TT

Läs också: Alexandra Nord och Paows relation efter Paradise hotel 2020

SENASTE NYTT!