TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Alexandra Nord avslöjar sanningen om okända skönhetsingreppet: "Blev misshandlad"

29 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Alexandra-Nord
Alexandra Nord är aktuell i årets säsong av Paradise hotel 2020 och har bland annat blivit uppmärksammad för hennes plötsliga utseendeförvandling.
I en intervju med Hänt avslöjar hon nu sanningen bakom ett hemligt skönhetsingrepp hon tvingades göra.
– Så jobbigt, säger hon.
Annons
Bianca Ingrossos följare känner inte igen henne: “Är det Bianca?”Brand logo
Bianca Ingrossos följare känner inte igen henne: “Är det Bianca?”

Nya säsongen av Paradise hotel 2020 är igång och tillsammans med bland annat Paulina ”Paow” Danielsson och Hanna Bodelson är Alexandra Nord en av drottningarna som anlänt på hotellet. Men något många tittare har uppmärksammat är att Alexandra har ändrats en hel del utseendemässigt sedan sist hon var med. I en intervju med Hänt berättar hon om besluten kring skönhetsingreppen.

– De flesta som har varit med i reality har ju gjort någon typ av förändring till andra gången de är med. Man blir ju väldigt självkritisk när man ser sig själv på TV och sen får man ju höra saker såklart, förklarar hon innan hon fortsätter:

– Men sen öppnar det också upp nya möjligheter till att göra kroppsförändringar, och vill man göra det ska man ju göra det. Det man gör med sin egen kropp ska ju vara ens egna val och jag känner mig ju bara mycket mer trygg i mig själv och är jättenöjd med det jag har gjort.

Alexandras nya avslöjande

Men mitt i intervjun öppnar hon upp om en okänd operation hon tvingats göra efter en minst sagt traumatisk upplevelse.

Annons

– Jag kan ju säga såhär, att jag har också gjort en näsoperation. Det är för att jag blev misshandlad när jag var 16 år och fick min näsa avslagen, så jag har fått operera den en gång, berättar hon.

Hon berättar även att hon fått höra av många tittare att hon låter täppt när hon pratar och att många kommenterat att hon har en ”brottarnäsa”, vilket har varit jobbigt då det endast beror på misshandeln.

– Det har varit rätt så jobbigt eftersom jag vet att min näsa inte såg ut så innan, utan att det är pågrund av att jag fick den sönderslagen. Och sen har jag spelat fotboll och fått mycket smällar på den också. Så det är en operation jag gjort, men det har ju varit pågrund utav andningen men då har jag också passat på att göra den lite rakare.

Nya orden om misshandeln

Alexandra har inte pratat öppet om misshandeln tidigare, men för Hänt berättar hon nu vad det var som hände.

– Det var helt oprovocerat. Jag gick på stan med mina killkompisar och så var det en tjej som hoppade på mig bakifrån. Jag hade aldrig träffat henne eller pratat med henne, säger hon.

Tjejen som slog henne blev tillslut dömd för grov misshandel, men trots att det för Alexandra borde vara en stor seger säger hon att ändå känner stark empati för tjejen.

– Det är ju ingen ursäkt men hon hade haft det väldigt tufft. Fick reda på mycket skit hon hade fått stå ut med, så jag kände ju väldigt mycket för henne också.

Annons