Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Alexandra Nilssons skräck efter händelsen: ”Obehagskänslor”

17 mar, 2019 
Alexandra nilssons följare rasande efter uttalandet
Alexandra Nilsson väljer nu att berätta för sina följare om en person som förföljt henne i tre års tid. Nu har bloggerskan tvingats vidta åtgärder för att bli av med stalkern.
Annons

Bloggerskan och influencern Alexandra ”Kissie” Nilsson, 27, delar dagligen med sig av sina tankar och känslor på sin blogg. Förra veckan berättade Alexandra för sina följare om hur hon ställer sig inför skönhetsingrepp.

– Jag är lite kluven till det här med att lägga ut om man har gjort skönhetsbehandlingar. För jag gjorde det jättemycket förut och sen så tog jag bort det. Sen har jag velat tona ner allt som har med fillers att göra. För att det blir väldigt lätt att sätta den här dålig förebild-stämpeln på och det tycker jag är så himla trist, säger Alexandra Nilsson i en vlogg.

Nu väljer Alexandra Nilsson att ta upp ännu ett viktigt ämne på sin blogg. Den här gången handlar det om en stalker som enligt Alexandra har varit besatt av henne i över tre års tid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Inte alls roligt men jag har också tänkt att jag inte ska ge den uppmärksamhet, för det kan ju faktiskt göra saker och ting värre”, skriver hon i ett inlägg.

Annons

Alexandra Nilssons oro efter händelserna

Bloggerskan fortsätter med att berätta att personen påstår att hen känner Alexandra och imiterar hur hon pratar och rör sig.

”Jag har tänkt att det bästa sättet är att ignorera hen, men igår fick jag veta att personen försökte komma på mitt event som jag hade.. Personen dök också upp där jag var i torsdags och då fick jag obehagskänslor såklart, men det blev ännu obehagligare när jag fick höra om mitt event”, skriver Alexandra.

Nu har Alexandra Nilsson tvingas vidta åtgärder för att personen inte ska störa henne igen.

”Jag har ju såklart sett till nu att personen ej får dyka upp på några events som jag är på, för det är något jag kan kontrollera ju. Så inför varje event måste jag dubbelkolla så den inte står med.. För på något konstigt sätt lyckas den här personen ta sig in på listorna?! Fattar inte hur hen lyckas..”

FOTO: TT

Annons