TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Alexandra Nilssons rädsla inför mötet med Filip och Fredrik

06 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Alexandra nilsson i Breaking News med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
Alexandra ”Kissie” Nilsson gästar ikväll Breaking news med Fredrik Wikingsson och Filip Hammar. Nu berättar hon om sin största rädsla inför inspelningen.
Annons

Alexandra Nilsson, 27, slog igenom som den provocerande bloggerskan Kissie. Idag har hon lämnat Kissie bakom sig och så även skandalerna och kontroverserna hon var känd för. Trots att hon är en av Sveriges största influencers gör hon sällan intervjuer, och nu förklarar hon varför.

”Jag har jättesvårt att lita på människor. Så fort jag blir bokad till en intervju börjar jag tvivla på mig själv. ’Varför vill dom intervjua mig, vill dom prata om alla mina misstag kanske? Dom är inte intresserade av min nya bok, eller mitt nya jag, det är tråkigt dom vill åt skandalerna’. Så tänker jag oftast varje gång jag blir frågad att göra en intervju, så det slutar sällan med att jag tackar ja eller går vidare med det. Jag får sån ångest och lägger locket på” skriver hon på sin blogg.

När hon blir bjuden på events och tillställningar tror hon ibland att hon endast får inbjudningen på grund av att folk tycker synd om eller vill göra narr av henne.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Sen har jag mycket mig själv att skylla, jag valde ju Kissie-vägen att gå. Det är ju pga Kissie allting hände. Men det är svårt att bearbeta nu när man inte är hon längre.”

Alexandra berättar också att hon lider av minnesluckor och knappt minns någonting mellan det att hon var 15 och 23 år gammal, det vill säga Kissie-perioden. Enligt en läkare ska det vara hennes hjärnas sätt att hantera allt som hände då, att den helt enkelt väljer bort jobbiga delar.

Ikväll gästar hon Breaking news på Kanal 5 med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson och rädslan inför inspelningen är stor.

”Jag kom att tänka på det för jag tänkte vara lite spontan och ”rolig” genom att ställa upp hos Breaking News ikväll. Men jag är rädd för att bli skrattad åt. Jag är rädd att jag ska behöva känna mig förlöjligad och att jag borde förstått bättre. Att jag kommer gå hem med en känsla som säger att jag borde fattat det här, varför tackade jag ja?” skriver hon.

Vi skickar styrkekramar till modiga Alexandra Nilsson!

Breaking news sänds klockan 22.00 på Kanals 5.

Se mer av Alexandra Nilsson här:

FOTO: IBL

Annons