Kissie säljer sina bröst: "Borde få samma pris som Pamela Andersson"

Kissie säljer sina bröst: "Borde få samma pris som Pamela Andersson"

Alexandra "Kissie" Nilsson ska plocka bort sina silikonimplantat efter sex år. Efter operationen planerar bloggaren att sälja brösten till högstbjudande.

Det var 2011 som bloggaren Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, opererade sina bröst första gången. Profilen, som då var 20 år gammal, valde då att förstora kroppsdelarna. Men nu är det dags för en förändring. På sin sin blogg avslöjar Kissie att hon om en månad ska operera sig en gång till.

“Jag har fått en operationstid den första november för att ta bort implantaten jag har nu. Känns lite konstigt att vara tillbaka där för att ta bort något som har varit i min kropp sen 2011. I 6 år har dom funnits i mig, och nu ska jag säga hej då till dom. Bye bye!”, skriver hon i sin blogg.

LÄS MER: Kissie om gravidryktena: ”Om det blir en pojke…”

Alexandra “Kissie” Nilsson vill inte avslöja om hon ska göra brösten mindre, större eller bara byta ut implantaten mot nya i samma storlek. Men klart är att hon har stora planer för de gamla brösten.

“Det är flera anledningar till varför jag ska få dom utbytta, men det känns skönt att få det gjort. Det är lixom dags. Men nu är ju den stora frågan om man kan sälja dessa till någon konstig person på nätet?”, skriver hon och fortsätter:

“Har för mig att Pamela Andersson fick flera tusenstals dollar för hennes gamla, känns väl inte mer än rimligt att jag borde få ungefär samma pris för mina? Hehe…”

Och i kommentarsfältet på Kissies blogg har redan anbuden på hennes gamla bröst börjat ramla in.

“Angående köpa dina gamla implantat så är jag intresserad. Seriöst intresserad, det vill säga”, skriver en följare snabbt.

Alexandra Nilsson är en av Sveriges största bloggare och influencers.

Alexandra "Kissie" Nilsson och pojkvännen Andreas Hellmers.

Alexandra "Kissie" Nilsson på röda mattan på premiären av "Swedish Dicks".

Alexandra "Kissie" Nilsson poserar på Aftonbladets gala Rockbjörnen.

Alexandra "Kissie" Nilsson dansar på Idol efterfesten, 2016.

Alexandra "Kissie" Nilsson har varit en populär bloggare i snart 10 år. Här är hon 2012.

Alexandra "Kissie" Nilsson 2011.

LÄS OCKSÅ: Kissies bråk med pojkvännen: ”Han förstår inte”

Foto: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN