Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Alexandra Nilssons känga till SVT efter oväntade frågan: ”Usch”

30 mar, 2019 
https://image.hant.se/image-4947919?imageId=4947919&width=1320&height=689
Hannah-Fina Rohrmüller
Alexandra Nilsson ler mot kameran
Influncern Alexandra ”Kissie” Nilsson blev kontaktad av Opinion live med frågan om att medverka i veckans debatt. Nu ryter Alexandra ifrån till SVT.
Annons

Bloggaren och influencern Alexandra ”Kissie” Nilsson, 27, har bloggat under många år och är öppen med att hon har gjort många skönhetsingrepp. Bland annat opererade hon brösten när hon var 18 år gammal samt opererat näsan och lagt in fillers i ansiktet.

Alexandra Nilsson har nu lagt upp en film på Instagram efter att hon har blivit kontaktad av en kvinna från Opinion live på SVT. Kvinnan hade frågat om Alexandra ville medverka i veckans debatt som ska handla om ”Influencers som vandrade reklampelare för plastikkirurgi”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Debatten kommer att handla om influncers som marknadsför plastikkirurgi. Alexandra tackade nej och berättar i inlägget på Instagram om varför hon tog det beslutet.

– Jag sa att jag gärna pratar om feminism och varför vi kvinnor alltid blir dubbelbestraffade. Varför det alltid läggs så mycket fokus på saker som vi gör fel. Då blev hon så himla obekväm och ville inte prata mer när vi inte kunde fokusera på mitt utseende.

Annons

Alexandra fortsätter:

– Sen får man inte uppfattningen om att SVT älskar kvinnor. Det är en extremt mansdominerad plattform, speciellt om man tänker på det med Cissi Wallin. Nej, usch vad jag inte är sugen på att ställa upp med något som har med SVT att göra, säger Alexandra Nilsson.

Alexandra Nilssons åsikter om skönhetsoperationer

Skönhet, operationer och ätstörningar har Alexandra pratat och skrivit öppet om tidigare, bland annat i sin blogg.

”När jag vaknade längtade jag bara tills jag fick sova igen så jag slapp lida igenom en hel dag som bestod av morgonträning varje morgon, svält, räknande av kalorier, ångest och längtan efter att bli accepterad. Jag försökte ständigt bli och se ut som en annan person för Alexandra Nilsson dög aldrig. Det värsta var nog att ju hårdare jag försökte passa in och bli omtyckt desto mer hånad blev jag”, skrev Alexandra tidigare i sin blogg.

Alexandra valde för ett tag sedan att ta ut de fillers hon hade i sitt ansikte.

Annons

– Jag kände att mitt ansikte behövde en touch up i form av påfyllning av botox och fillers i kinderna. Jag började ju fylla på i kinderna när jag var som smalast, tyvärr såg jag väldigt trött och gammal ut när jag var så himla smal så jag löste det då med fillers, har Alexandra tidigare skrivit i sin blogg om ingreppen.

FOTO: Instagram/TT/Karin Törnblom

Annons