TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Alexandra Nilsson om skräckupptäckten efter skönhetsbehandlingen

13 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
alexandra kissie Nilssons ögon skadade efter ansiktsmask
Alexandra ”Kissie” Nilsson skulle bara lägga en ansiktsmask. Morgonen efter vaknade hon upp med skador så svåra att hon tvingades uppsöka läkare.
Annons

Alexandra “Kissie” Nilsson, 27, har varit en av Sveriges bloggdrottningar ända sedan hon startade sin blogg för mer än 10 år sedan. Hon har ansetts vara kontroversiell av många och har fått mycket uppmärksamhet genom åren, mycket på grund av de skönhetsingrepp hon gjort som inkluderar flera bröstoperationer, näsoperation samt lagt in fillers i olika delar av ansiktet.

Den senaste tiden har hon dock strävat efter ett mer naturligt utseende och har både förminskat brösten och tagit bort fillers i ansiktet. Skönhet är dock fortfarande viktigt för henne och nyligen la hon en ansiktsmask för att piffa till sin vintertrötta hyn. Det gick inte som planerat och masken gled istället in i ögonen på henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag fick verkligen SLITA upp ögonen imorse. Jag hade så mycket var som hade kletat ihop sig på fransarna så jag såg inget. Jag trodde typ jag hade blivit blind!!” skriver hon på sin blogg.

Skickades hem av läkarna

Hon tillbringade en lång stund åt att rensa ögonen från var och åkte sedan direkt till läkaren. Där fick hon inte det bemötandet som hon hade väntat sig, då läkaren istället skickade hem henne med order att köpa ögontvätt.

Annons

”För dom tror inte det är infektion. Men mina ögon pulserar typ, och mina ögonlock är helt svullna.. Så jag tror inte det kommer hjälpa faktiskt.” skriver Alexandra Nilsson.

Hon har under dagen fortsatt att tvätta ögonen men det har inte blivit bättre, utan hon har istället tvingats att bära solglasögon på sig för att dölja skadan. Bloggerskan har lagt upp en bild på sig själv där man ser de röda och svullna ögonen.

”Mycket kan redigeras bort, men detta är svårt. Jag är lixom lila runt ögonen nu också, mina ögon ser helt förstörda ut och jag ser så trött och ledsen ut. Sen ser jag lite ond ut också för dom är chockröda verkligen IRL.”

Oroliga läsare uppmanar Alexandra Nilsson att söka vård

Nu uppmanar henens läsare Alexandra Nilsson att än en gång söka hjälp och många blir oroade av den otäcka bilden med de rödsprängt ögonen.

”Oj vännen det där ser inte bra ut. Har du kollat med akuten eller ögon specialist. tror som du att det inte hjälper med bara ögontvätt.”

”Ser helt ut som inflomation. Tyvärr. Du borde ta kontakt med akuten.”

”Oj, det ser ut som nåt för akuten.” skriver de på bloggen.

Vi hoppas verkligen att bloggerskan blir bra snart! Krya på dig önskar vi på Hänt.

FOTO: Instagram, IBL/Eero Hannukainen

Annons