TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Skarsgård och Chung har gjort slut – dejtar DiCaprios ex

14 jul, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Alexander Skarsgård uppges vara singel igen. Förhållandet med Alexa Chung ska vara över – och nu ska den svenska stjärnan ha varit på dejt med Leonardo DiCaprios ex...
Annons

De startade sin kärlekssaga för två år sedan. Men nu kommer uppgifter om att den svenska Hollywoodstjärnan Alexander Skarsgård, 40, och den brittiska modellen Alexa Chung, 33, har gått skilda vägar.

Enligt en källa som Page Six varit i kontakt med har Alexander redan gått vidare, förra veckan ska han nämligen ha varit på en blinddejt i Montauk med Leonardo DiCaprios, 42, ex, modellen Toni Garn, 25.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Tyska Toni Garn ska ha parats ihop med Alexander Skarsgård.

– Det var första gången de sågs. De var en blinddejt som en vän till dem hade styrt upp. Toni var nervös, så hon hade med sig två tjejkompisar. De åt lunch i hans hus, säger källan.

Trots att det ska ha varit en gemensam vän som förde dem samman verkar de inte som att de fallit handlöst för varandra.

Annons

– Det blir kanske inte en andra dejt, säger källan.

Page Six har varit i kontakt med Toni Garns talesperson som till en början hävdade att romansryktet inte var sant. Men senare erkände hon att hon inte visste om Garn träffat den svenska hunken.

Alexander Skarsgård har inte setts tillsammans med Alexa Chung sedan maj.

Sista bilden på Alexa och Alexander. De har inte setts tillsammans på över två månader.

FOTO: Ibl

Annons