Alexander Skarsgårds kärleksliv – efter uppbrottet från Alexa Chung

Alexander Skarsgård och Alexia Chung

TT
Hollywood-stjärnan Alexander Skarsgård har under årens gång dejtat modeller och skådespelerskor.
Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut idag? Hänt reder ut!
Alexander Skarsgårds mystiska kärleksliv – efter uppbrottet från Alexa Chung
Slå på ljud

Alexander Skarsgård, 44, är en av syskonen i den framgångsrika Skarsgård-familjen. Idag är han en internationella skådespelare som har gjort roller i filmer och serier som Revelations, The Last Drop, True Blood och Tarzan.

För Alexander började Hollywood-livet då han var på semester i Los Angeles för att besöka pappa Stellan Skarsgård, 69. Plötsligt råkade han få en audition för Ben Stillers Zoolander och därefter fortsatte karriären, även om den hade sina upp- och nedgångar till en början.

Trots att Alexander lever ett liv som många bara kan drömma om så har han inte riktigt haft samma flyt i kärlekslivet – i alla fall inte vad han visar i offentligheten.

Uppmärksammade relationen med Alexa Chung

Tidigare var Alexander Skarsgård tillsammans med modellen och stilikonen Alexa Chung, 36, men efter att tillbringat några år tillsammans fick relationen ett slut 2017.

Alexander har tidigare berättat att de har en god relation till varandra än idag, detta i samband med att han fick en fråga gällande hur kärlekslivet går.

– Jag tänker inte nöja mig med någon och säga ”du är okej, nu bildar vi en familj”. Jag är mer romantisk än så. Jag har vänner som har nöjt sig och inte är lyckliga, och sedan går de igenom hemska skilsmässor. Jag var med en tjej i några år men i slutändan funkade det inte, men vi är fortfarande nära vänner, sa Alexander till Damernas värld förra året.

Sedan uppbrottet från Alexa Chung har det funnits några andra kandidater som pekats ut som Alexanders flickvänner. Sommaren 2018 ryktades det om att han skulle ha fallit för sin motspelerska i filmen Flarsky, skådespelerskan Charlize Theron, 45. Men bara några månader senare pekades Victoria’s Secret-modell Camille Rowe, 34, ut som skådespelarens nya kärlek.

– Camille och Alexander har dejtat varandra i hemlighet i några veckor nu. De var på en basketmatch när hon satt i hans knä och de kysstes mycket, sa en källa till den brittiska tidningen The Sun i juli 2018.

Långa tystnaden om kärlekslivet

Sedan dess har det varit tyst om Alexanders kärleksliv. Kanske har han funnit kvinnan i sitt liv men hållit det utanför offentligheten eller så är skådishunken än idag singel och forsätter sin jakt.

Att Alexander vill träffa någon är i alla fall klart, i samma intervju med Damernas värld förra året avslöjade han nämligen att familjelivet är något som lockar, även om han inte kände någon stress.

– Jag kommer ju från en jättestor familj, och jag hoppas få det själv en dag. Men jag har så otroligt kul just nu: Jag jobbar med fantastiska filmskapare och det känns som om jag är på en bra plats i livet. Jag undviker inte relationer men är inte heller desperat att hitta någon. Om det händer så händer det.

Däremot trodde Alexander i det läget inte att det skulle bli någon svensk kvinna som fick honom på fall.

– Jag tror det blir en brittisk kvinna. Från en väldigt tidig ålder visste jag att jag skulle vara med någon från Storbritannien. Det är något med mentaliteten. Britter har ett sätt att vara som jag kan relatera till. De gör sig lustiga på sin egen bekostnad på ett sätt som jag verkligen uppskattar, sa Alexander Skarsgård då.

FRÅN FÖRSTASIDAN