Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alexander Rybak förd akut till sjukhus: ”Kommer att vara ett helvete”

01 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Alexander Rybak fick akut opereras efter en längre tids sjukdom. ”De kommande dagarna kommer att vara ett helvete”, skriver sångaren på Instagram.
Annons

Den norska sångaren och Eurovision-vinnaren Alexander Rybak, 32, har länge dragits med sjukdom och besvär med halsen. När han i år återigen tävlade för Norge i Eurovision song contest tvingades han att ställa in några av sina framträdanden under veckan i Lissabon på grund av influensa. 

Nu har han lagt upp ett inlägg på sin Instagram där han syns ligga på en sjukhusbrits med nålar i sina händer.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Efter en akut operation, fick jag ta bort mina tonsiller. Operationen var lyckad. De kommande dagarna kommer att vara ett helvete, men förhoppningsvis kommer jag vara mindre sjuk i framtiden”, skriver stjärnan.

Att ta bort tonsillerna, eller halsmandlar som de också kallas, kan vara smärtsamt enligt vårdguiden 1177. Oftast får man äta smärtstillande i några dagar efter operationen men det är sällsynt med större komplikationer. Har man ofta halsfluss, som Alexander Rybak har haft, är det vanligt att man opererar bort halsmandlarna. De flesta blir av med sina besvär direkt.

Annons

Trots smärtan verkar sångaren dock vara på skämtsamt humör då han avslutar inlägget med orden ”För att jag blev sjuk och trött på att vara sjuk och trött”, följt av en smiley. Fansen skickar nu sina krya-på-dig-hälsningar i kommentarsfältet.

”Hoppas du blir bra snart!”

”Ät mycket glass och krya på dig”

”Hoppas du känner dig bättre så fort som möjligt.”

”Krya på dig! Hoppas din röst är lika vacker efter operationen som innan.”

Alexander Rybak har ännu inte uttalat sig om operationen kan leda till vidare besvär eller förändringar av rösten. Han har flera spelningar under sommaren både i Norge och ute i resten av Europa. Om de kommer att genomföras som planerat är ännu inte klart.

Foto: IBL, Instagram

Annons