LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander om sanningen bakom relationen med Madeleine

18 jan, 2020 
Linnea Lundgren
Bonde-Alexander Andersson Madde
Det blev ingen livslång kärlek för Alexander Andersson efter Bonde söker fru.
Redan samma kväll som inspelningarna slutade valde Madeleine Sundin att lämna gården och åka hem.
– Det måste vara konstigt för tittarna. Från att hon under sista kvällen berättar att hon är förälskad i mig, till att vi inte pratar med varandra, säger Alexander som nu väljer att berätta om varför relationen tog slut.
Annons
Så dumpades tjejerna i slutvalet i Bonde söker fru 2019Brand logo
Så dumpades tjejerna i slutvalet i Bonde söker fru 2019

Att gå skilda vägar var inget snabbt val säger Alexander Andersson, 36, som menar att han ägnat hela hösten åt att försöka få relationen med Madeleine Sundin, 29, att fungera. Men trots att paret haft en del kontakt efter Bonde söker fru:s slut har det varit tydligt för Alexander under en lång tid att relationen inte kommer leda någon vart.

– Det var roligt fram till dess att det bara var två tjejer kvar. Då började Madde må dåligt och tyckte att situationen var jobbig. Jag försökte stötta och se om det var något som gick att lösa, säger Alexander som menar att produktionen av tittarsuccén var väldigt påfrestande för många.

Brast direkt efter säsongsavslutningen

Det är inte lätt att hitta kärleken i tv. Än mindre när man har flera tjejer att välja mellan. Stressen över att behöva ta rätt beslut, utveckla känslor och samtidigt underhålla tittarna tror Alexander har tagit hårt på flera av säsongens deltagare.

Annons

– Jag nämner inte ens ordet kärlek eller förälskelse i programmet. Det är så mycket runt omkring att där och då får man gå på magkänslan. Man kan känna att ”det här är en person jag känner lite extra för” men kärleken är något man måste jobba fram efter programmet.

Därför tror Alexander att det blev ett hårt slag mot förhållandet då Madeleine valde att åka hem direkt efter programmet.

– Det är den stora skillnaden mellan mig och Madde, och de andra bönderna. Jag tror att det är en stor grej, sen är det inte säkert att det skulle ha hjälpt om hon stannade ändå.

”Jag är besviken”

Det har tagit lång tid för Alexander att släppa besvikelsen över att han ännu inte lyckats hitta någon att dela livet med. Trots att han inte vill låta någon skugga falla på Madeleine uttrycker Alexander sorg över att hans medverkan i programmet inte levde upp till förväntningarna.

– Jag hade hoppats på ett annat resultat. Att hitta kärleken var mitt enda syfte med att gå in i programmet. Nu blev det inte så, och då blir man besviken.

Men trots det brustna förhållandet har Alexander inte gett upp hoppet på att träffa sin själsfrände.

– Det är klart att jag har ett hopp om att få gifta mig och skaffa barn. Det tror jag starkt på.

FOTO: TV4

Annons