LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Alexanders nya kärleksbesked – efter uppbrottet

20 jan, 2020 
Linnea Lundgren
Alexander Andersson Bonde söker fru
Förhållandet mellan Alexander Andersson och Madeleine Sundin sprack förvisso direkt efter inspelningen av tittarsuccén Bonde söker fru.
Men helt lottlös blev inte mjölkbonden från Borås – som fortfarande har kontakt med några av programmets kvinnliga deltagare.
– Jag har fortfarande kontakt med tre av tjejerna, säger Alexander till Hänt.
Annons
Så dumpades tjejerna i slutvalet i Bonde söker fru 2019Brand logo
Så dumpades tjejerna i slutvalet i Bonde söker fru 2019

Att hitta kärleken på tv har varit en berg- och dalbana för Alexander Andersson, 36. Till slut valde han att försöka fortsätta relationen med Madeleine Sundin, 29, – men relationen sprack när hon valde att lämna gården i Borås direkt efter sista inspelningsdagen av Bonde söker fru.

Trots att besvikelsen över den brustna relationen har tärt länge på Alexander berättar han nu att han snart är redo för att börja dejta igen.

– Det har verkligen påverkat och tärt på mig. Men nu börjar jag ta mig ut ur den här bubblan igen, säger han till Hänt.

Har fortfarande kontakt med tjejerna

Någon potentiell flickvän finns det ännu inget tal om. Men då Alexander får frågan kring om han har någon flirt på gång svarar han lite tveksamt.

– Jag tror att mina chanser för att träffa någon har ökat mångfaldigt i och med det här programmet.

Dessutom avslöjar Alexander att han fortfarande har kontakt med flera av tjejerna som deltog i programmet. Hanna, Sara och Rebecca har alla tre haft samtal med den eftertraktade bonden efter att tv-kamerorna slogs av.

Annons

Att det skulle bli något mer än en vänskapsrelation med någon av dem ställer sig dock Alexander tvekande till. Speciellt då en av dem redan har en pojkvän.

– Jag tror inte att det kommer bli något. Det är jättefina tjejer men om det skulle vara så borde det redan ha hänt något nu, det är starka vänskapsrelationer.

Alexander hoppas hitta kärleken

Hur som helst tror inte Alexander att hans chanser på en själsfrände är helt bortblåsta. Efter programmet har flera uppmärksammat hans deltagande och populariteten ute på stan har stigit avsevärt.

– Det är betydligt roligare att gå ut och dansa till exempel. Folk är så himla positiva och när man kommer ut i offentligheten är det som att folk har känt en hela livet, trots att jag aldrig träffat dem förut. Jag tror chansen för mig att träffa någon har ökat mångfaldigt.

Och bonden från Borås har inte direkt gett upp hoppet om kärleken. I stället för att vältra sig i den jobbiga relationen berättar Alexander nu att han har starka förhoppningar om att komma igång med dejtandet snart igen.

– Det är klart att jag hoppas på att gifta mig och skaffa barn. Det tror jag starkt på, säger Alexander Andersson till Hänt.

FOTO: TT/Anders Wiklund, TT/Karin Törnblom

Annons