Artikeln innehåller reklamlänkar

Makens rädsla över relationen efter Kenzas beslut: ”Orolig”

Kenza Zouiten och maken Aleks

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleksandar Subosic träffades för hela tio år sedan. I ett nytt avsnitt av sin podcast berättar bloggerskan om Aleksandars oro inför hennes liv i offentligheten.

Bloggerskan och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 27, avslöjade tidigare i år att hon och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, ska bli föräldrar. Deras son är beräknad att födas i sommar.

Sedan Kenza Zouiten avslöjade graviditeten i ett inlägg på Instagram har hon skrivit ofta och öppet om alla delar av livet som blivande mamma, inte minst i podcasten Kenza & Dani – När livet händer, som hon gör tillsammans med vännen Danijela ”Dani” Pavlica.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I det senaste avsnittet av podcasten pratar Kenza och Dani om livet i rampljuset och hur deras partners ställer sig inför att dela livet med någon som är offentlig. Samtalet börjar med att Kenza läser upp en fråga från en lyssnare.

– Hur tycker era partners att det är att ni jobbar med sociala medier? Tänker att det också påverkar dem genom att de är med i era bilder, bloggar, vloggar och så vidare. Tröttnar de aldrig eller har de redan gjort det kanske?

Kenza Zouitens svar på frågan om privatlivet och offentligheten

När det är Kenza Zouitens tur att svara på lyssnarfrågan inleder hon med att berätta att hon och Aleksandar Subosic har känt varandra länge och att han visste vad hon jobbade med redan när de träffades.

– Han tycker inte att det är jobbigt att jag jobbar med det men han är inte heller alltid jättepå att vara med. Bilder är han ändå okej med, säger hon och fortsätter senare:

– Däremot så vill han inte att jag pratar eller skriver mycket om det som är alldeles för privat som har med oss två att göra eller som bara har med honom att göra. Han var väldigt orolig när vi skulle starta den här podden eftersom han vet att i poddar så släpper man in lyssnaren väldigt mycket i ens privatliv.

Inför starten av podcasten var maken Aleksandar Subosic orolig över att Kenza Zouiten skulle avslöja för mycket om deras liv tillsammans.

– Han menar kanske att jag inte ska prata om att vi har haft ett bråk och vad det handlade om, typ såna grejer. Det var så han kände, han var lite orolig att jag skulle bli alldeles för personlig i den här podden men man kan vara personlig utan att dela med sig för mycket. Jag skulle till exempel aldrig prata om vårt sexliv, säger Kenza Zouiten i podcasten.

LÄS MER: Kenzas vassa pik till maken efter förändringen: ”Varför?”

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN