Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kenzas vassa pik till maken efter förändringen: ”Varför?”

18 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Kenza och Aleks
Kenza Zouiten Subosic och kärleken Aleksandar ”Aleks” Subosic väntar sitt första barn som beräknas födas i juni. I helgen gjorde maken en utseendeförändring som den blivande mamman inte är riktigt nöjd med.
Annons

Kenza Zouiten Subosic, 27, och hennes kärlek Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, ska bli föräldrar för första gången. Pojken beräknas att komma den 2 juni.

Kenza delar med sig flitigt av sin vardag med sina läsare genom bloggen, videos på Youtube-kanalen och podcasten Kenza & Dani – När livet händer som hon gör tillsammans med vännen Danijela Pavlica.

Kenza Zouitens pik till maken Aleks

I ett inlägg på sin blogg berättar nu Kenza om sin helg – och passar samtidigt på att ge en riktig pik till Aleks. Hon tvingade nämligen honom att raka sig innan de skulle ut eftersom han var för skäggig. Men det blev inte riktigt som Kenza Zouiten hade tänkt sig ändå.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Inte muschen igen haha. Jag sa ok, du får ha den i helgen men sen ryker den. Han lovade, men tror ni han kommer hålla det? Jag tvekar. (Vad är grejen med män och mustascher? Varför tycker de att det är så coolt?!)”, skriver hon i ett inlägg.

Annons

Tidigare har Kenza berättat att bebisen i magen redan är lik pappa Aleks. Det var efter ett ultraljud tidigare i år som hon gjorde upptäckten, men maken valde att inte närvara vid sjukhusbesöket.

– Aleks ville inte följa med, han vill inte se. Han tycker att det förstör överraskningen lite att se bebisen så tydligt. Jag tror inte att man kommer se så jättetydligt, men han ville inte i alla fall och jag ville så jag får gå utan honom, säger hon i en video.

Efter besöket skickade Kenza Zouiten ultraljudsbilden till sin syster.

– Hon sa på en gång att han ser ut som vår pappa, alltså hans morfar. Och att han var lik Aleks, fast med mina läppar. Jag tyckte inte att han var lik nån förutom min morfar men vi får se helt enkelt, berättar Kenza Zouiten Subosic.

FOTO: TT/Instagram

Annons