ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Aje Philipsons tunga besked – berättar om sjukdomen: ”Ont”

03 mar, 2023 
aje och bathina philipson
Aje Philipson fyllde nyligen 80 år och det vankades firande med familjen.
Men nu berättar Philipson att han drabbats av en skelettsjukdom.
– Det är inte bra. Jag har ont i princip hela tiden, säger Aje till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Sahlene och Nina Söderquist sjunger låtar från Melodifestivalen genom tidernaBrand logo
Anna Sahlene och Nina Söderquist sjunger låtar från Melodifestivalen genom tiderna

Det var i november kungavännen Aje Philipson och ex-hustrun Bathina Philipson gick ut med att de skiljer sig efter 18 år ihop.

Trots skilsmässa är de fortfarande skrivna på samma och nyligen fyllde Aje Philipson 80 år. Men trots ett lyckat firande berättar Aje nu om svåra tiden med sjukdomen i en intervju med Aftonbladet.

Aje Philipson drabbad av sjukdom: ”Det är inte bra”

Aje förklarar att han nu för tiden inte gör så mycket, däremot beskriver han födelsedagsfirandet som lyckat.

– Jag gör inte många knop nu för tiden, jag har ont vad jag än ska göra. Men det var kul att få uppleva att få fylla 80 år, det är det ju inte alla som får. Jag hade en stor fest i Vasahallen på Djurgården när jag fyllde 60 år och det man nu undrar är; vad hände?, säger han till Aftonbladet.

Annons

Den senaste tiden har dock inte varit lätt för Aje. Han har drabbats av en allvarlig sjukdom på skelettet. Läkarna vet inte exakt vad det det är men har konstaterat att det inte är bra.

– Jag har fått ryggskott och mår rätt risigt. Jag springer också på sjukhuset fram och tillbaka och det är inte roligt. Jag har drabbats av någon allvarlig sjukdom på skelettet. Det är inte riktigt utrett vad det är, men det är inte bra. Jag har ont i princip hela tiden. Prognosen är god, men det kommer att ta tid säger läkarna. Det får jag vänja mig vid, men det är som det är även om det är tråkigt. Man blir lite nedstämd när det är på det här viset.

Aje Philipson och Bathina Philpsons skilsmässa

Aje har tre barn med ex-hustrun Bathina Philipson. När skilsmässan bekräftades förklarade Bathina att det inte var några konstigheter mellan ex-makarna.

– Det har vuxit fram, det är inget konstigt liksom. Men det tar ju oftast ett tag och jag tror inte att man vill relatera till att man tänker i de banorna, berättade hon för Hänt då.

Hänt har sökt Bathina Philipson.

Aje Philipson och Bathina Philipson
Bathina Philipson och Aje Philipson.

FOTO: TT

Annons