Idol 2023 marknadsföring banner

Agneta vann 5 miljoner på Triss – hennes reaktion i Nyhetsmorgon är oslagbar

03 jul, 2018 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Trissvinnaren Agneta vann 5 miljoner i Nyhetsmorgon. Hennes reaktion i TV4:s direktsändning är oslagbar och redan en viral succé!
Annons

Tisdagens Triss-skrap i Nyhetsmorgon startade med lugn – men avslutades i glädjechock och jubel. Det var nämligen Agneta Svanström från Stockholm som väntat sedan i påskas på att få komma till TV4-studion och skrapa fram en storvinst.

– Jag är ganska lugn nu. Jag har väntat så länge på denna dag, säger Agneta i början av sändningen till programledaren Maria Forsblom.

Den första lotten fick hon av sin make Anders som av en slump kommit över vinstlotten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Anders skulle köpa Trisslottet, men i den affären var det så lång kö så då valde han att gå till en annan spelbutik. Och där fanns den trevliga lotten, köer är bra, konstaterar Agneta i TV4:s direktsändning innan hon valde den Trisslott som stod närmast henne.

Och visst började det bra, för den första rutan hon skrapade visade 5 miljoner kronor.

– Jag hoppas det fortsätter i den takten, säger hon och fortsätter skrapa.

Knappt 30 sekunder senare gick hennes dröm i uppfyllelse, för på den allra sista rutan skrapade Agneta fram en tredje 5 miljoner-symbol och det gick inte att missa glädjechocken hon drabbades av. Agneta skrek rakt ut och stampade med fötterna i snabb takt.

Annons

– Det är inte sant, det är inte sant. Nej, men det är inte sant!

Programledaren Maria Forsblom fick med andra ord fullt upp med att lugna Trissvinnaren efter storvinsten.

– Åh herregud i himlen, nu är det nästan så jag svimmar. Det här är inte sant, jag har hjärtklappning, säger Agneta samtidigt som Maria kramade om henne.

Stort grattis Agneta önskar vi på Hänt – här kan du se klippet som alla snackar om efter morgonens storvinst i Triss:

FOTO: TV4

Annons