LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Agneta Sjödins utmaning i relationen: ”Svårt med distansförhållande”

23 feb, 2024 
AvLotta Karinsdotter
Agneta Sjödin leder kärleksprogrammet Älskar, älskar inte.
Men hur står det till med programledarens egna kärleksliv?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Agneta Sjödin, 56, är aktuell som ny programledare för fjärde säsongen av Älskar, älskar inte på Kanal 5 och på Discovery plus.

I realityserien får tittarna följa svenskar som har hittat kärleken utomlands. Fem nya par dyker upp i säsongen och vi får äntligen se hur det går för svenska Tony Björk, 47, och filippinska Cristy, 25, och svenska Lars-Olof Samuelsson, 82, och Fiona, 42, från Uganda.

– Det är en fantastisk omgång. Jag tycker att alla säsonger har varit otroligt bra men i den här är det mycket som händer. Det är många olika typer av dramatik och kärlek – jag tycker den verkligen har fångat allt, säger Agneta till Expressen.

Agneta Sjödin om relationerna i programmet

Hon kallar sig själv skämtsamt för expert på relationer.

Annons

– Ja jag har ju testat några gånger, så man lär sig ju, man blir vis med åldern och lär sig vad som är viktigt, säger hon i intervjun.

Kommunikation och att förstå varandras kärleksspråk är viktigt i ett kärleksförhållande, menar hon. Att komma till Sverige från länder långt bort är en utmaning för många i tv-programmet.

– Vi är inte den här kulturen där man bjuder in främlingar på middagar och ser till att de känner sig hemma. Vi har inte det i oss riktigt och det är mörkt och kallt en stor del av året. Det finns regler, man ska stå i kö. Det är svårt, säger Agneta.

”Svårt med distansförhållande, jag har testat det”

Långdistansförhållande är inget för henne.

– Jag tycker att det är lite svårt med distansförhållande, jag har testat det i Sverige och det tycker jag var utmanande, för det är mycket i den spontana vardagen som försvinner, säger hon.

FOTO: TT

Annons