ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Agneta Sjödins skönhetsingrepp – nu berättar hon: ”Kändes helt rätt”

14 jan, 2023 
AGNETA SJÖDIN
Nu avslöjar Agneta Sjödin ett skönhetsingrepp som hon gjort – som folk kanske inte alls kände till.
– Det blev finare, säger tv-profilen till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Agneta Sjödin är en av Sveriges mest populära tv-profiler. Hon är just nu högaktuell i tv-rutan då hon är programledare för Fångarna på fortet, som sänds på bästa sändningstid om lördagarna på TV4.

"Fångarna på fortet"- programledarna Agneta Sjödin och Gunde Svan.
"Fångarna på fortet"- programledarna Agneta Sjödin och Gunde Svan.

När hon nu gör en intervju med Aftonbladet kommer de in på åldrandet, varpå 55-åriga Agneta svarar:

Annons

– Att åldras känns inte jobbigt, det som känns jobbigt är döden och att inte finnas kvar för sina barn. Men jag tror man växer in i det med åldern. Till slut är man så trött att man nog vill dö, det kommer att kännas som en befrielse. När man står inför döden tror jag inte det är lika tufft. Det är min teori i alla fall.

Agneta Sjödin om okända skönhetsingreppet

När de pratar om åldrandet kommer de även in på skönhetsingrepp.

Annons

– Jag tycker det är helt okej om folk vill göra det. Men jag tycker det är vackert att åldras och vackert med rynkor. Den här jakten att få bort alla linjer och att bli helt slät, det är lite tråkigt och uttryckslöst”, säger hon.

Det är då Agneta avslöjar vad hon själv gjort, som kanske inte många vet. Tv-profilen berättar att hon ”fixat ögonlocken”. Detta kan man göra genom att antingen operera ögonlocken, men det finns även icke kirurgisk behandling som stramar åt huden vid ögonlocken.

– Sedan kan jag förstå om man till exempel vill ta bort hängande ögonlock, det har jag full förståelse för. Jag har själv fixat ögonlocken och det kändes helt rätt att göra det. Det blev finare när jag sminkade ögonen och jag ser lite piggare ut, säger hon till Aftonbladet.

Hänt har sökt Agneta Sjödin.

FOTO: Andreas Bardell/TT/Johan Söderlund/TT

Annons