LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Agneta Sjödin visar upp relationen med TV4-profilen: ”Kommit varandra närmare”

23 dec, 2023 
Agneta Sjödin är en känd TV4-profil som är väldigt folkkär.
Nu visar hon upp relationen till en annan profil som hon kommit närmare.
– Haft många fina och djupa samtal om livet, skriver Agneta.
Annons
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin, 56, är ett välbekant ansikte för tv-tittarna. På TV4 ser vi henne i flertal olika produktioner men just nu har hon andra grejer för sig. Nyligen kom beskedet att Agneta petas från programledarrollen i Agnetas Nyårskarameller efter 28 år.

Stora ändringen för Agnetas Nyårskarameller – TV4:s beslut

Förutom att programmet blir 30 minuter längre så är den stora ändringen att det blir nya programledare i form av Edvin Törnblom och Tilde de Paula Eby. Dessutom fimpas ”Agnetas” och programmet får namnet Nyårskaramellerna.

Agneta kommer vara med på ett hörn och dela med sig av personliga reflektioner, men större än så blir inte hennes roll.

”TV4 har idag gått ut med nyheten om att jag inte längre ska vara programledare för Nyårskaramellerna. Jag kände att jag också ville passa på att skriva något i samband med det. TV4 bestämde sig för att de vill göra förändringar i programmet.Jag vet att Tilde och gänget kommer att göra ett superjobb.”, skrev Agneta då.

Agneta Sjödin visar upp relationen med TV4-profilen

När Hänt nådde Agneta hänvisade hon till sitt Instagram-inlägg, men kunde bekräfta att hon inte vet exakt varför dessa ändringar har skett.

Annons

”Jag vet inte exakt. Det är 4ans beslut helt och hållet. De ville göra förändringar.”, skriver hon.

Men även om Agneta inte är kvar som programledare så har hon och Tilde kommit varandra närmare. Det är i ett inlägg på Instagram som Agneta berättar om lyckan. Hon och Tilde har varit ute på en julfika och haft många fina samtal och livet och branschen som de båda är i.

”Vi har kommit varandra närmare nu under den senaste tiden. Haft många fina och djupa samtal om livet och allt som händer omkring oss och i vår bransch bla.Vi pratar om vad som är viktigt och värdefullt i livet, vad vi kan påverka och inte och allt vi har att vara tacksamma över.Kram från oss! Ta hand om er och varandra”

FOTO: WENNMAN MAGNUS/Aftonbladet

Annons