LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Agneta Sjödin avslöjar relationen till Casper Janebrink idag

22 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Agneta Sjödin och Casper Janebrink har två somrar i rad lett Bingolotto Sommarkväll.
Till Hänt avslöjar hon relationen till Casper idag.
Annons
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Agneta Sjödin, 55, är en av Sveriges mest folkkära programledare och har synts i en hel rad program och olika tv-sammanhang under sin långa karriär. Hon har bland annat lett Fångarna på fortet, Agnetas nyårskarameller, Gladiatorerna och de två senaste somrarna har hon nu även lett Bingolotto tillsammans med dansbandskungen Casper Janebrink, 52.

Agneta Sjödin om förväntningarna på Agnetas nyårskarameller

För 23:e året i rad har Agneta tagit fram roligaste och mest minnesvärda klippen från tv-året som gått. Tillsammans med inbjudna gäster blickar hon tillbaka på året som gått. Programmet Agnetas nyårskarameller som sänds 1 januari 2023 har redan spelats in och när Hänt träffade Agneta på röda mattan inför galapreimären av A man called Otto kunde hon avslöja detaljer om programmet.

– Det kändes jättebra, vi var på Nalen i år, det var liveband och det var artister. Både årets vinnare av Idol, som vi brukar ha, men även Molly Hammar var där. Det är många härliga gäster, det är högt tempo, många roliga inslag. Så det är ett litet facelyft på nyårskaramellerna, säger Agneta till Hänt.

Agneta om relationen till Casper Janebrink

Annons

När Hänt frågar Agneta om hur det har varit att leda Bingolotto tillsammans med Casper berättar hon om vilket proffs han är.

– Jättekul, det är så kul att jobba med Casper. Han har så mycket energi, så jag kan bara luta mig tillbaka, säger Agneta och skrattar.

På scenen kan man verkligen se att duon har en bra dynamik och att de trivs med att jobba ihop.

– Det är inte så att vi hörs men vi har ju en jättebra relation när vi jobbar ihop. Vi gillar verkligen varandra och vi gillar att jobba ihop, fortsätter hon.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons