LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Agneta Sjödin fick nobben efter alla år – så ser hon på TV4:s beslut

18 feb, 2024 
När Agneta Sjödin plötsligt ersattes i Agnetas Nyårskarameller blev det en stor snackis. Nu månader senare berättar profilen om hur hon ser på det hela som hände.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Folkkära Agneta Sjödin, 56, är en av svenska folkets absolut främsta programledare och ett program som hon haft i 28 år är det klassiska programmet Agnetas Nyårskarameller där man summerar året som gått och visar upp roliga klipp.

Men för 2023 års program blev Agneta plötsligt ersatt, och Tilde de Paula Eby tog över istället. Händelsen väckte i sin tur stor uppståndelse.

I en intervju med Aftonbladet berättar tv-profilen nu om hur det ligger till med kanalen som tog beslutet.

Agneta Sjödin efter nobben från TV4: ”Ingen beef”

Agneta förklarar att det inte är några sura miner mellan henne och TV4.

– Jag har ingen beef med TV4, jag är frilans och kan jobba vart jag vill.

I skrivande stund är hon aktuell med den nya säsongen av Älskar, älskar inte, som istället sänds på Discovery+ och kanal 5.

Annons

– Men jag måste säga att det känns väldigt kul med Femman, det är så härlig energi där. Det har känts jäkligt roligt och spännande att en ny kanal bjuder in mig, det såg man inte komma.

Agneta Sjödin om sin nya roll i Älskar, älskar inte

Innan Agneta tackade ja till programmet hade hon däremot inte så bra koll på vad det faktiskt var.

– Jag hade inte tittat på det innan, men min dotter hade sett det så jag kollade när jag fick frågan och tyckte det var så unikt och fint. Det känns fint när det är en känsla av äkthet, säger hon och fortsätter:

– Men jag förstod inte hur de skulle få in mig i det där. Från början sa jag faktiskt nej, men de övertalade mig och då sa jag att vi testar. Och jag tycker det har blivit så bra, de har klippt det fint.

FOTO: TV4Play / Tommy Holl/TT

Annons