LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarna rasar efter händelsen med Tilde och Agneta Sjödin: ”Skäms TV4”

05 jan, 2024 
Tilde de Paula + Agneta Sjödin
Efter nästan 30 år som programledare fick Agneta Sjödin plötsligt bara vara med som gäst i TV4:s Nyårskarameller.
Nu riktar tittarna vass kritik mot kanalen efter sändningen med Tilde de Paula Eby.
”Detta var det sämsta jag sett 1 av 10 i betyg”, skriver en tittare på kanalens sociala medier.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

I nästan 30 års tid ledde Agneta Sjödin, 56, TV4:s Nyårskarameller. Varje år gick hon igenom de största snackisarna från det gångna året och delade med sig av roliga tabbar som gjorts på kanalen.

Agnets Sjödin om petningen: ”Jag fick ett telefonsamtal”

– Jag fick sparken, jo jag fick verkligen sparken. I dessa tider är vi bara brickor i ett spel, sa Agneta när hon gästade P3.

Agneta fick ett telefonsamtal från en exekutiv producent som kom med beskedet att kanalen skulle förändra och ersätta henne.

– Jag fick ett telefonsamtal att de skulle förändra, sånt här räknar man med i min bransch de förändrar saker speciellt i dessa tider. Det händer så mycket de är desperata att överleva i min bransch.

Annons

Vidare förklarade Agneta att det kändes konstigt att få det beskedet. Trots detta fick vi se Agneta i nyårsprogrammet, hon var nämligen med som en av gästerna istället och intervjuades av sin ersättare Tilde de Paula Eby.

Tittarnas ilska efter Nyårskaramellerna – vassa kritiken efter ändringen

Vad som nu är tydligt är att TV4-tittarna inte är helt nöjda över ändringen, många menar att det var väldigt märkligt att Agneta Sjödin numera bara får vara med som en gäst, då de anser att det var hon som tidigare år gjorde programmet.

”Stängde av. Att ge Agneta sparken från uppdraget är ert sämsta beslut. Vissa saker behöver inte förändras helt och hållet. Ni kunde ha förändrat programmet MED Agneta. Hon är behållningen”, skriver en tittare på TV4:s Instagram.

”Tack för ni fördärvat Nyårskaramellerna TV4. Håller med övriga, för få bloopers detta var det sämsta jag sett 1 av 10 i betyg. Sen så saknar jag Agneta. Nä ni kan lika gärna lägga ner nyårskaramellerna om det är sån här skräp ni ska sända”, skriver en annan.

”Saknar Agnetas Nyårskarameller som faktiskt innehåller bloopers. Detta program som sänds nu är rena skitprogrammet! Tur de fanns gamla avsnitt av Agnetas istället. Skäms tv4, riktigt dåligt!”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

Annons