ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Agneta Sjödin bekräftar glädjebeskedet – egna orden om lyckan

23 okt, 2022 
Agneta Sjödin
Agneta Sjödin visar nu upp sin stora lycka på Instagram.
Det har minst sagt gått bra för henne jobbmässigt – där hon nu nått en milstolpe.
”Vilken underbar resa det här har varit”, skriver hon.
Annons
Agneta Sjödin om Kompani Svan: ”Blev sliten"
Agneta Sjödin om Kompani Svan: ”Blev sliten"

Agneta Sjödin är en av Sveriges mest folkkära programledare och har synts i en hel rad program och olika tv-sammanhang under sin långa karriär.

Hon har bland annat lett Fångarna på fortet, Agnetas nyårskarameller, Gladiatorerna och nu även Bingolotto de två senaste somrarna.

Utöver det har hon även en podcast som heter Så in i själen – och nu avslöjar Agneta en stor glädjande nyhet om den som gör henne minst sagt glad.

Agneta Sjödins stora glädjebesked

Det är på Instagram som hon berättar om lyckan om podcastens succé och hon visar upp gåvor som hon fått från företaget som hon producerar podcasten med.

”Jag har nyligen passerat 100 avsnitt med min podd ”Så in i Själen”. Tack Acast Sweden för vacker bukett, fin present och gott samarbete. Vilken underbar resa det här har varit och Är! Och den är långt ifrån över! Jag älskar att podda och lär mig något nytt i varje samtal”.

Annons

Tacksamheten till lyssnarna: ”Så glad”

Hon fortsätter med att vända sig till sina lyssnare och berättar hur tacksam hon är för hur många som vill ta del av hennes podcast:

”Jag vill rikta ett stort tack till mina gäster som alltid så generöst delar med sig. Och jag vill rikta ett stort tack till er som lyssnar. ”

För Hänt berättar Agneta om lyckan i ett meddelande.

– Det känns fantastiskt. Jag älskar verkligen att jobba med den här podden. Mitt syfte med att starta den var att sprida hopp, inspiration och få lyssnarna att utforska mer inåt. Det blir en själsliga resa tillsammans med både gäst och lyssnare. Så glad och tacksam över all fantastisk respons.

Så häftigt Agneta, stort grattis till din och podcastens framgång!

FOTO: NILSSON NILS PETTER/TT

Annons