ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Sanningen bakom kronprinsessan Victorias tårar – avslöjades i tv

23 okt, 2022 
Kronprinsessan Victoria
Nu avslöjas händelsen som gjorde att kronprinsessan Victoria började gråta på slottet.
– Hon grät, berättar skådespelerskan som satt bredvid.
Annons
Lars Wallin om kronprinsessan Victorias val att klä sigBrand logo
Lars Wallin om kronprinsessan Victorias val att klä sig

Kronprinsessan Victoria med prins Daniel har haft fullt upp den senaste tiden, inte minst på grund av statsbesöket med kungligheterna från Nederländerna. Dessutom syntes kronprinsessan nyligen besöka Tobiasregistret och Aferesmottagningen på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Till vardags bor kronprinsessparet på Haga slott, tidigare kallat Drottningens paviljong, med barnen prinsessan Estelle och prins Oscar. Men nu avslöjas en unik och privat händelse om kronprinsessan Victoria. Det visar sig nämligen vara så att hon börjat gråta på slottet, något även Svensk Dam skrivit om.

Annons

Kronprinsessan Victoria i tårar – därför började hon gråta på slottet

Under fredagen sände SVT talkshowen Carina Bergfeldt. Skådespelarna Tora Hallström och hennes mamma Lena Olin gästade programmet då båda är aktuella i filmen Hilma, regisserad av Toras pappa Lasse Hallström.

Tora Hallström spelar dessutom huvudrollen Hilma af Klint och när skådespelerskan intervjuades av Carina Bergfeldt avslöjade hon att kronprinsessan sett filmen.

Det är dock inte så konstigt med tanke på att Tora själv fick se filmen tillsammans med kungafamiljen tidigare i veckan på kungliga slottet.

– Jag satt bredvid kronprinsessan Victoria, och det var väldigt intimt och en otrolig upplevelse, förklarade Tora Hallström i programmet.

Kronprinsessan Victoria hade även blivit så rörd av Lasse Hallströms nya film Hilma att hon börjat gråta.

– De gillade den, hon grät, avslöjade Tora vidare.

Annons
Tora Hallström, Lasse Hallström och Lena Olin
Tora Hallström, Lasse Hallström och Lena Olin

Kronprinsessan Victorias intresse för kultur: ”Oerhört viktigt”

Det är känt sedan tidigare att kronprinsessan har ett intresse för kultur och film, något hon bland annat berättat för Svenska Dagbladet.

– För mig är kultur oerhört viktigt för att det öppnar våra sinnen, det vidgar våra perspektiv och det bjuder in till det där kanske oväntade samtalet, sa kronprinsessan Victoria då.

kronprinsessan Victoria.
Kronprinsessan Victoria nyligen när hon besökte Tobiasregistret vid Karolinska sjukhuset i Huddinge.
Annons

FOTO: Christine Olsson/TT, // Jessica Gow/TT

Annons